21. 11. 2013

New Girl bude slavit narozeniny

New Girl bude slavit narozeniny

New Girl (Nová holka) chystá narozeninovou oslavu pro Jess (Zooey Deschanel)! V epizodě „Birthday“, která zatím nemá stanovené datum premiéry, se při této příležitosti vrátí na obrazovky také staronoví hvězdní hosté. Na oslavu totiž dorazí i Jessiini rodiče, které, jak si možná pamatujete, si již dříve zahrála dvojice Jamie Lee Curtis a Rob Reiner.

Tím ale seznam hostů narozeninové párty nekončí. Ve stejné epizodě by se měl představit i Ben Falcone. Ten ztvární postavu Mikea, trochu povýšeného a pasivně agresivního barmana. Čest setkat se s ním bude mít díky nové práci Cece (Hannah Simone).

Aby toho nebylo málo, tak se má vrátit i Angela Kinsey coby Rose, spolupracovnice Jess. Stejně tak se má představit i Jessica Chaffin v dosud neznámé roli.


Těšíte se na rodinné shledání v New Girl? Myslíte, že to bude stejně povedené, jako když rodiče navštívili Jess poprvé?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Magnetky na kliknutí. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
naninka358

naninka358

V pohodě :), jméno je Bertie a v posledním díle »SPOILER«
před 10 roky
Pajky

Pajky

Každopádně i tak díky za odezvu. :)
před 10 roky
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Tak to je paráda, těším se na všechny navrátivší se postavy, Jessiin táta je perfektní! :D Těším se na jeho...
před 10 roky
Další články k tématu