9. 9. 2014

New Girl: Jess bude mít plnou hlavu chlapů

New Girl: Jess bude mít plnou hlavu chlapů

I seriál New Girl (Nová holka) nás přes léto nešetří a zásobuje nás zprávami o obsazení nových postav. Díky tomu víme, že se zde objeví Jessica Biel a potrápit Jess přijde i Kaitlin Olson. Dnes máme zprávy trochu jiné, obsazeni totiž byli dva pánové.

Jess (Zooey Deschanel) po rozchodu s Nickem (Jake M. Johnson) bude zažívat asi divočejší období, ve kterém potká několik nových mužů.

Prvním z nich bude Alan Ritchson. Toho si můžete pamatovat jako Aquamana ze seriálu Smallville, ale hlavně jako Thada Castlea ze seriálu Blue Mountain State (Borci z Blue Mountain State). Poslední dobou se mu daří ale i u filmu, objevil se v Hunger Games: Vražedná pomsta a Želvách Ninja. V New Girl se objeví jako pohledný chlápek, kterého potká Jess v baru. Bude mít však nějaké nedostatky v oblasti pod pasem.

To druhý pán by takové problémy mít neměl. Julian Morris by se měl představit jako Ryan, nový učitel na škole, kde Jess povýšila na zástupkyni ředitele. Ryan bude podle popisu fešák, který rozptyluje okolí a rozhodně netrpí nedostatkem sebevědomí a sebedůvěry. Což bude Jess štvát, tedy alespoň do té doby, než se do něho zamiluje.

Morrise si můžete pamatovat jako prince Phillipa ze seriálu Once Upon a Time, ale také jako Wrena Kingstona v seriálu Pretty Little Liars (Prolhané krásky).

Aby se neřeklo, tak Jess nebude jediná kolem koho se budou motat nové tváře. I Coach (Damon Wayans jr.) se dočká nové ženy ve svém životě.

Jako hvězdný host se zde představí herečka Erinn Hayes. Diváci ji mohou znát z hlavních rolí v seriálech Guys with Kids nebo Childrens Hospital. Objevila se však i jako host v mnoha dalších seriálech, namátkou mezi ně patří například Parenthood (Famílie) nebo Kitchen Confidental (Šéfkuchař nadivoko).

V New Girl se představí jako Ruth, taková jednodušší školní zdravotní sestra. Tím, že bude mít s Coachem poměr, nabourá novou školní politiku. Tu se pod heslem „Žádné párování“ bude snažit prosadit zástupkyně ředitele, Jess.

Čtvrtá série New Girl odstartuje 16. září a všichni hosté by se měli představit již během říjnových epizod.


Co říkáte na nové nápadníky Jess? Který se vám zamlouvá víc? A co nová slečna pro Coache?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
petruska.77

petruska.77

Mně se teda Jess líbí s Nikem, ale tak třeba bude aspoň sranda, když už se teda rozešli...
před 9 roky
Další články k tématu