23. 11. 2013

Elisabeth Rohm míří do Beauty and the Beast

Elisabeth Rohm míří do Beauty and the Beast

V CWčkovském dramatu Beauty and the Beast se můžeme těšit na novou postavu. Do její role byla obsazena herečka Elisabeth Rohm, kterou si můžete pamatovat například ze seriálů The Client List, Heroes, Law & Order, Angel a dalších.

Zahraje si agentku FBI Danu Maron a objeví se hned v několika epizodách. Poprvé ji budeme moci spatřit v desáté epizodě. Dana Maron bude mít za úkol očistit FBI, a proto povede vyšetřování, které se neobejde bez několika operací v utajení. Je přesvědčena, že Cat (Kristin Kreuk) je s případy nějakým způsobem spojena, a proto ji přibere k sobě do týmu. Aniž by to čekala, Cat při spolupráci s FBI narazí na informace, které jí prozradí mnohé o její minulosti.

Mezitím se začnou odkrývat i jiná tajemství. Mysleli jste si, že se Gabe (Sendhil Ramamurthy) opravdu polepšil a snaží se svou pomocí odčinit vše zlé, co způsobil? To nemusí být nutně pravda. V následujících epizodách pomalu začnou vyplouvat jeho pravé úmysly, které už tak čisté nebudou.


Sledujete Beauty and the Beast? Co říkáte na novou postavu?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu