30. 11. 2013

V Parks and Recreation se chystá everwoodské shledání

V Parks and Recreation se chystá everwoodské shledání

V seriálu Parks and Recreation se schyluje ke shledání starých známých z Everwoodu. Tuto zprávu vypustil do světa na Twitteru sám Chris Pratt, který hraje v Parks and Recreation Andyho a v Everwoodu si zahrál Brighta Abbotta.

Pratt přiložil i fotografii s hashtagem #BrightandEdna, z čehož jasně vyplývá, že hostem bude Derba Mooney, která v Everwoodu hrála jeho babičku, Ednu Harper. Po ukončení show se objevila jako host například v seriálech Chirurgové, Scandal nebo Mentalista.

Debra Mooney si zahraje Rosie, rodačku z Pawnee. Ta bude chtít uspořádat padesáté výročí svatby s manželem Dougem (Peter Bonerz), který však je z Eageltonu. Při té příležitosti se jí bude snažit Leslie (Amy Poehler) vysvětlit výhody, které jí nabízí právě Pawnee.


Sledujete Parks and Recreation? Nebo jste sledovali Everwood? A co říkáte na shledání?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
inekafe

inekafe

sledujem Parks & Recreation a aj keď som nikdy nevidel Everwood, určite som rád za takéto stretnutie...
před 10 roky
Další články k tématu