5. 12. 2013

Misfits: Epická finální epizoda

Misfits: Epická finální epizoda

Pouhý týden nás dělí od uzavření jedné kulturní kapitoly. Netvoří ji žádný jiný seriál, než britské nadpřirozené drama Misfits (Zmetci), které příští středu odvysílá svou poslední epizodu vůbec.

Herec Matt Stokoe, který v Misfits hraje postavu Alexe, se v rozhovoru rozpovídal o této epizodě. Vyjádřil se v tom smyslu, že jde o počin „větší, než by kdokoliv očekával“.

„Aniž by to fanoušci věděli, každá série Misfits postupně razila cestu k tomuto vyvrcholení. Všechno do sebe zapadne. Už od prvního záběru budete moct říct, že něco velkého přichází. Během páté série jsme sem tam nadhodili nápovědu, která vede k tomuto finále. Výsledek bude naprosto geniální.“

Stokoe pěl chválu i nadále, když dodal: „Poslední scéna by se klidně hodila do špičkového bijáku, je prostě tak epická a ambiciózní. Jde o úplně něco jiného, než na co jsou lidé zvyklí. Misfits byl vždy seriál o normálních lidech s pochybnou morálkou a cool schopnostmi. Ale teď to bude spíš otázka, co když tyto lidi povýšíte na úroveň pravých superhrdinů. Dokážou se s tím vyrovnat? Jak říkám, je to větší, než by kdokoliv očekával.“


Sledujete poslední sérii Misfits? Jste zvědaví, jak to všechno skončí?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Tulrika

Tulrika

To jsem zvědavá, co předvedou. Ale myslím, že to bude stát za to
před 10 roky
IrmaVep

IrmaVep

Já se těším moc a loučit se budu opravdu těžce...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Tak pro mě to úplně epické nebylo, popravdě nevím, co si o tom mám myslet. Tak dobrému seriálu bych...
před 10 roky
Další články k tématu