10. 12. 2013

Arrow: Roy Harper se střetne se Sebastianem Bloodem

Arrow: Roy Harper se střetne se Sebastianem Bloodem

První část z posledního letošního dvojdílu seriálu Arrow máme za sebou a nedočkavě vyčkáváme, co se bude dít dále.

Tak si pojďte zkrátit čas přečtením si nedávného rozhovoru s Coltonem Haynesem (Roy Harper), který v něm naznačil, kam směřuje dějová linka týkající se především jeho postavy.

Nejprve mi něco pověz o vztahu Roye a They, protože ona doteď byla velmi vysazená proti tomu, aby se Roy vrhal do jakéhokoliv nebezpečí. Bude mít pořád stejný názor, nebo se to v příštích epizodách změní?

Už začíná ustupovat, uvědomuje si, díky tomu, že Sin potřebuje pomoct, že je Roy je užitečný, už se jen bezhlavě nevrhá do rvaček, aby dal bídákům nakládačku, dokáže se o sebe i postarat. Navíc jí dochází, že ho v tom nebude moct zastavit.

Nemyslím si, že si už řekli, že se milují. Jsou zamilovaní? Jak to vidíš ty?

Zatím jde spíš o chtíč. Teď natáčíme 13. díl a okolnosti začínají směřovat k lásce, což mě trochu děsí, neboť to může znamenat, že pak už se věci mohou pouze zhoršit, pořád se snaží zničit náš vztah.

V posledních epizodách jsme viděli společné scény Roye a Arrowa. Jak bys charakterizoval jejich vztah, jelikož se od 1. řady hodně změnil?

Je pěkné, že Roy na Arrowa pohlíží skoro jako, neřekl bych jako na otcovský vzor, ale na mužský vzor určitě, ale už ho začíná unavovat dělat pouze poslíčka. To není, co měl na mysli, že bude dělat. Nechce mít na starosti jenom maličkosti, uvědomuje si, že dokáže dost věcí provést sám a jeho otrávenosti si budete moct v další epizodě všimnout. Nechce být Robin. Chce být Co-Batman. Nehodlá žít ve stínu.

Roy s Moirou, matkou They, vychází. Jak se tento vztah vyvine teď, když už není ve vězení?

Pozvala ho na pozdní snídani a je jí jasné, že na většině dobrých věcí, které se Thee v životě přihodily, má velkou zásluhu právě Roy. Otevřel její dceři oči, takže se dá s jistotou říct, že ho má ráda.

Zvykne si Roy na prostředí okolo rodiny Queenů, jako jsou třeba peníze?

Myslím si, že jakmile člověk nevyrůstá obklopen penězi, neovlivní ho to, dokud nejsou nějaké jeho, ale i tak to působí určité spory v jejich vztahu. Silně si uvědomuje, že Thea nemusí vynaložit moc velké usílí na to, aby něco získala a navíc není moc příjemné, že je vlastně Royova šéfka. Roy nemá rád, když mu lidi okolo něj říkají, co má dělat.

Setkali jsme se s Barry Allenem, o kterém víme, že se z něj stane Flash. Přijde s ním Roy do kontaktu?

Bohužel ne. Grant je nejpohodovější a nejúžasnější člověk, takže bych byl rád, kdyby tomu tak nebylo. Nevím, jestli se ještě vrátí, teď když dostal svůj vlastní pilot. Nevím, jestli v něm bude Roy hostovat, ale byla by to sranda.

Roy a Thea se dostávají blízko Sebastianu Bloodovi a myslím si, že celá záležitost brzy vykatalyzuje. Máme se v nejbližší době na co těšit?

To ano. Sebastian Blood bude velmi důležitým aspektem v Royově životě a také mu pomůže k tomu, aby ze svých schopností vytěžil co nejvíce. V jeho životě hraje obrovskou roli, ale Roy zatím nic netuší. Brzy se mezi nimi stane něco velkého, co navždy změní Royův život, ale také to ovlivní všechny, se kterými přijde do kontaktu.

Kolik máte na setu červených mikin s kapucí?

Abych byl upřímný, tak moc ne. Jejich barva se trochu změnila, je červenější, bývala spíše vínová.

Vím, že máš zálibu v kamerách. Máš zájem se někdy vrhnout na natáčení či psaní epizody?

Aby se k tomu někdo vypracoval, musí být velmi, velmi trpělivý a velmi, velmi inteligentní. Což jsou dvě vlastnosti, kterými zrovna neoplývám, takže mohu jistě prohlásit, že mě natáčet nikdy neuvidíte, protože musíte být neskutečně trpělivý a je to náročná práce. Ale píšu, to je něco, co dělám pro zábavu. Kdyby z toho bylo něco dobré, což si ale nemyslím, tak bych se mohl věnovat psaní, ale ne režírování.

Jsi pro nebo proti Vánocům? Jak vnímáš vánoční svátky?

Všichni mi říkají Grinch. Jsem velký Grinch. Na všech vánočních fotografií, co jsme kdy pořídili, mám našpulenou pusu, protože jsem naštvaný, že mi nechtěli dovolit psa, kterého jsem si přál. Vždycky jsem si něco přál a opravdu v to doufal. Jeden rok jsem třeba dostal housle. Proč mi je rodiče kupovali? Nehrál jsem na ně. Vždycky jsem chtěl nereálné dárky. Ale miluju Halloween. Moje sváteční nadšení je hlavně během něj.


Jste zvědaví, co Roye čeká nebo vás více zajímá osud jiných postav?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
maxf1@seznam.cz

maxf1@seznam.cz

Nějak se mi nelíbí ta představa, že Royovi dají to sérum...
před 10 roky
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

No .. Olí někoho potřebuje aby na to nebyl sám ... záporáků tam bude jak máku .. myslím si že zase na tom...
před 10 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Přesně tak, zatím tam jen tak přičůrával, to nemohlo dlouho vydržet. Když mi zabili Tommyho, tak alespoň že...
před 10 roky
Další články k tématu