31. 12. 2013

The X Factor UK: Je Cheryl Cole zpátky ve hře?

The X Factor UK: Je Cheryl Cole zpátky ve hře?

Britská zpěvačka Cheryl Cole, která v letech 2008–2010 působila jako porotkyně v britské verzi X Factoru, se možná vrací na místo činu. Před pár dny se objevila informace, že by si v roce 2014 svou roli zopakovala. Také se počítá s tím, že svá porotcovská křesla opustí Sharon Osbourne, Gary Barlow a pravděpodobně i Nicole Scherzinger, takže by se uvolnila hned tři místa.

Tvůrce X Factoru, Simon Cowell, v roce 2011 představil svou show i v Americe. Cole byla původně jedna z porotců, ale během castingových kol byla za neobjasněných okolností propuštěna. Cowellovi to měla pochopitelně za zlé, ale nakonec se po několika měsících usmířili. Samotný Cowell se nechal nedávno slyšet, že by si práci po boku Cole opět rád zopakoval. A již dříve se objevily zprávy o tom, že by se Cowell po třech letech vrátil do poroty britského X Factoru, který byl vůbec první verzí této show.

„Smlouvy se budou sestavovat až v březnu, ale návrat Cheryl je rozhodně v plánu. Chemie mezi ní a Simonem byla neskutečná, takže je jenom logické, aby se na obrazovkách objevovali společně. Všichni jsou z této vyhlídky nadšení,“ prozradil jeden ze zdrojů. Tiskový mluvčí britského X Factoru situaci komentoval následovně: „Zatím žádná rozhodnutí o porotcích The X Factoru UK pro rok 2014 neproběhla.“


Sledujete britský X Factor? Chtěli byste Cheryl a Simona zpátky, nebo vám vyhovuje současná sestava?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Gabik.029

Gabik.029

Já bych Cheryl a Simona brala zpátky všemi deseti! Snad to klapne a Cheryl na případnou nabídku kývne. :)
před 10 roky
Další články k tématu