27. 1. 2014

Co nám přinese druhá řada Mistresses?

Co nám přinese druhá řada Mistresses?

Sice si do léta, přesněji řečeno do 3. 6. 2014 budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, přesto vám už teď můžeme rozproudit krev v žilách malým nahlédnutím do nové řady tohoto návykového dramatu.

„V druhé řadě budou naše dámy hlavně testovat své vlastní hranice a budou se hnát dál a dál, aby si dokázaly čeho všeho jsou schopny a jak daleko chtějí zajít, když jde o lásku,“ sdělila sama výkonná producentka Rina Mimoun.

Právě díky Rině Mimoun vám teď můžeme nabídnout spoilery na nově příchozí členy seriálu, kteří našim milenkám pěkně zamotají život. Zvláště pak April (Rochelle Aytes), Joss (Jes Macallan) a Karen (Yunjin Kim). O Savi (Alyssa Milano) ještě zatím zmínka není, vezmeme-li v potaz, že na konci řady skončila těhotná a po děsivé autonehodě v nemocnici fibrilovala. Možná to jednu až tři epizody potrvá, než se k nám v plné parádě zase připojí.

DANIEL: Tomuhle sexy umělci se otevře April a to víc než jedním způsobem. Záhy však April bude čelit rozhodnutí poté, co se ukáže, že Daniel asi není tím, kým myslela, že je, a že ona sama není zase tak nevinná, jak si myslela.

SCOTT: Podle Mimoun se máme připravit na nejhezčího chlapa vůbec. Vanilka je zřejmě nový výstřední způsob milování nebo alespoň to zjistí Joss, jakmile pozná blíž Scotta. Díky tomu bude Joss balancovat na okraji propasti první lásky a otázka zní – jak to tentokrát Joss pokazí?

MIA: Překvapivě to vypadá, že Karenina licence k provozování psychiatrické praxe zůstane v platnosti i přes aféru s umírajícím pacientem a poté i jeho synem, a nakonec přestřelkou se šílenou ovdovělou manželkou. Zpět ve své kanceláři potká Karen novou pacientku Miu, jejíž deviantní chování dostane Karen do pořádných problémů.

„Pokud jste si mysleli, že Karen měla problémy v první řadě, připoutejte se," láká Mimoun.


Taky se nemůžete dočkat druhé řady milenek? Zaujaly vás nové postavy a dějové linky? Jak podle vás to dopadne se Savi?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Christina

Christina

Už se těším na druhou řadu. :)
před 10 roky
Maarti

Maarti

Moc se na další řadu těšim! A jak tak čtu, zas to bude vzrůšo ;)
před 10 roky
Další články k tématu