16. 3. 2012

Druhá řada Grimm, druhá řada Luck a další seriálové Střípky

Druhá řada Grimm, druhá řada Luck a další seriálové Střípky

Opět tu jsou Střípky aneb krátké novinky ze seriálového světa. Co se za posledních pár dní událo?

  • NBC před několika minutami obnovilo svou páteční novinku Grimm pro druhou sérii. Jako jeden z mála z NBC seriálů si Grimm drží poměrně solidní sledovanost i ratingy, obnovení tedy není velkým překvapením. Uvidíme, zda NBC dnes skončila, nebo se dočkáme více ortelů.
  • HBO ukončilo svého nováčka Luck. Původně byl seriál hned po premiéře obnoven pro druhou sérii, to už ale neplatí. Luck byl ukončen v polovině tohoto týdne poté, co byl v průběhu natáčení usmrcen již třetí kůň. Zatím není jasné, zda se již natočené scény druhé série někdy na obrazovce objeví.
  • Chuck má novou ženu! Ano, Sarah je pasé. Všichni již víme, že se Zachary Levi upsal pilotu Let It Go od stanice FOX. Do role jeho manželky byla včera obsazena Kat Foster, kterou můžete znát ze seriálu 'Til Death nebo z Weeds.
  • The Lying Game (ABC Family) už je jen krůček od toho, aby získala druhou řadu. Stanice se seriál chystá obnovit i přes to, že si během vysílání první série vedl spíše průměrně.
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
haroska

haroska

Ok, seriál je docela takovej průměr, ale fakt je, že konec byl docela pekelnej :) Takže jsem zvědavá, co...
před 12 roky
CzHero

CzHero

velmi dobře, že obnovili Grimma, jsem rád, že nejsem jediný komu se libí, po prvním díle mě to vůbec...
před 12 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a ta je nějaká známá? před seriálem jsem o ní nikdy neslyšela a i teď říct to ne...
před 12 roky
Další články k tématu