6. 2. 2014

NCIS: New Orleans obsazuje první roli

NCIS: New Orleans obsazuje první roli

Připravovaný spin-off k Námořní vyšetřovací službě s názvem NCIS: New Orleans je zase o něco blíž ke své finální podobě. Obsadil totiž svou první postavu. Tím prvním, kdo bude patřit do týmu z New Orleans je Scott Bakula.

Bakula se objeví v roli Agenta Pridea, což je chlapík okolo padesátky, který oplývá velkým charismatem a je plný života. Kromě toho je také přímý, tvrdohlavý a netoleruje nesmysly. Je řízen potřebou dělat věci tak, jak jsou správné. Je to jedinečný federální agent pracující v jednom z nejvíce specifických měst Spojených států.

Bakula má na svém kontě několik seriálových rolí. Hlavní postavu ztvárnil například v seriálech Quantum Leap nebo Enteprise. Poslední dobou byl k vidění v seriálu Looking a fanoušci seriálu Chuck si ho jistě pamatují z role Stephena J. Bartowskiho.

Produkce spin-offu se ujala dvojice Mark Harmon a Gary Glasberg. Nová kancelář je umístěna v New Orleans a spadají pod ni případy z oblasti od Pensacoly, přes Mississippi a Louisianu až k Texasu.

minulém článku na toto téma jsme se dozvěděli i popis zbývajících postav. Pořád tedy chybí obsadit zbytek týmu. Agent Lassalle, okouzlující třicátník. Agentka Brody, žena okolo třicítky a Dr. Wade, žena, která je takovým drahouškem týmu.


Co na první casting říkáte? Koho byste obsadili do zbývajících rolí?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Perseus212

Perseus212

Na tuto novinku se těším, snad dosáhne aspoň stejných úspěchů jako jeho předchůdci
před 10 roky
SheriffWhite

SheriffWhite

První díl spin-offu bude, jak píše Pajky, odvysílán v původní NCIS jako 18 díl Crescent City (Part I),...
před 10 roky
Maarti

Maarti

Těším se na to! Snad se toho definitivně dočkáme, a ne jako NCIS: RED..
před 10 roky
Další články k tématu