9. 2. 2014

Obsazeny další role v NCIS: New Orleans!

Obsazeny další role v NCIS: New Orleans!

Před pár dny jsme vás informovali o obsazení Scotta Bakuly do připravovaného spin-offu NCIS. Jenže teď už známe další dvě jména, která budou v backdoor pilotu účinkovat. Tak se podíváme, kdo to bude…

Tou první osobou není nikdo jiný než herecká veteránka CCH Pounder! Ztvární soudní lékařku dr. Wadeovou, která je popisována jako výstřední, avšak velice chytrá a intuitivní. A jak jste si mohli přečíst dříve, bude takovým drahouškem týmu.

CCH Pounder se narodila 25. prosince 1952 a určitě ji znají fanoušci The Shield (Policejní odznak), Warehouse 13 (Skladiště 13), Sons of Anarchy (Zákon gangu) či spousty dalších seriálů. Prozatím se nemusíme bát, že by její role v SoA byla nějak ohrožena. Backdoor pilot se totiž bude natáčet dříve, než začne produkce poslední série SoA. Jenže pokud dá stanice CBS NCIS: New Orleans zelenou a objedná si celou sérii, možná bude muset udělat nějaké čachry machry ve svém rozvrhu…

Další ženou v týmu bude Zoe McLellan, která bude hrát zvláštní agentku Brodyovou. Ta pochází z oblasti Velkých jezer a do New Orleans přišla najít bezpečné útočiště, aby „vyléčila“ své staré rány a mohla začít znovu a s čistým štítem. Je nepředvídatelná, avšak i zábavná. Vystudovala jednu z osmi elitních univerzit na severovýchodě USA.

Zoe proslavila její role Jennifer Coatesové v seriálu JAG. Vidět jsme ji mohli i v Dirty Sexy Money, či v seriálech Mentalista, Royal Pains a Dr. House. Narodila se 6. listopadu 1974 v Kalifornii v USA.

To tedy znamená, že zbývá obsadit ještě jedna další role – agent Lassalle, což má být vypracovaný a ďábelský bývalý zástupce šerifa vychovaný ve státě Louisiana. Dvoudílný backdoor pilot bude vysílán v rámci jedenácté série původní Námořní vyšetřovací služby někdy na jaře. Produkují jej Mark Harmon a Gary Glasberg.


Tak co, líbí se vám toto obsazení? Nebo byste vybrali někoho jiného?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
marvio

marvio

Jasně, že se těšíme! Opravdu dobrých seriálů není až tak moc a NCIS je špička.
před 10 roky
Další články k tématu