11. 12. 2013

NCIS: New Orleans se připravuje na obsazování rolí

NCIS: New Orleans se připravuje na obsazování rolí

Připravovaný spin-off k Námořní vyšetřovací službě s názvem NCIS: New Orleans je o krok blíž realitě. Má být představený na jaře 2014 v jedné z epizod originální série NCIS.

Nová kancelář je umístěna v New Orleans a spadají pod ni případy z oblasti od Pensacoly, přes Mississippi a Louisianu až k Texasu. Produkce se ujala dvojice Mark Harmon a Gary Glasberg, tedy stejný tým, který stojí i za původní sérií NCIS.

Teď pojďme ale k tomu nejdůležitějšímu, tedy postavám. Ve hře jsou čtyři, které je třeba obsadit. Důležitou informací je, že každá z nich může být obsazena hercem jakéhokoliv etnického původu.

První postavou je Agent Pride. Ten je popisován jako chlapík okolo padesátky, který oplývá velkým charismatem a je plný života. Kromě toho má být také přímý, tvrdohlavý a netolerující nesmysly.

Druhá postava je Agent Lassalle. Agent původem z Lousiany, který je popisován jako vypracovaný a ďábelsky okouzlující třicátník. Má za sebou etapu, kdy působil jako zástupce šerifa a prošel si těžkými časy.

Třetí postava je Agentka Brody. Žena okolo třicítky pocházející z oblasti Velkých jezer. Má vzdělání z jedné z osmi elitních univerzit na severovýchodě USA (tzv. Břečťanová liga) a potrpí si na okázalost. Kromě toho je nepředvídatelná i zábavná a předurčena k tomu být nejlepší agentkou u NCIS.

A poslední do party je Dr. Wade. Žena, která je takovým drahouškem týmu. Její chování se dá popsat jako otevřené až výstřední a navíc bez společenských zábran.


Co říkáte na spin-off NCIS? Těšíte se na něj? Co říkáte na postavy? A koho byste do rolí vybrali vy?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Daffy

Daffy

Nepřijde vám podle toho popisu, že jsou ty postavy podobné těm z původní NCIS ? :-)
před 10 roky
bundaboy

bundaboy

Presne to jsem si rikal... ;-)
před 10 roky
Pajky

Pajky

Taky mě to hned napadlo, jsem rád, že nejsem jedinej..
před 10 roky
Další články k tématu