10. 6. 2014

Obsazování rolí v The Returned v plném proudu

Obsazování rolí v The Returned v plném proudu

Nedávno jsme vám přinesli zprávu o tom, že se v připravovaném The Returned, který je remakem francouzského Les Revenants, objeví v hlavní roli Mark Pellegrino. Dnes přinášíme hned několik dalších jmen, obsazení tohoto seriálu se totiž začalo rychle rozrůstat.

Prvním, kdo se zde objeví, je Kevin Alejandro, který byl naposledy k vidění jako starosta Sebastian Blood v seriálu Arrow. I zde bude působit ve veřejných službách, i když se propadne o pár příček dolů. Představí se jako šerif Tommy Moran.

Z předchozí zprávy víme, že Pellegrino se objeví v roli Jacka, otce dvojčat. Jednu z dívek si zahraje Sophie Lowe, která se nám naposledy představila jako Alice ve Once Upon a Time in Wonderland.

Dalším v pořadí je herec z nedávno zrušeného seriálu Suburgatory (Zajatci předměstí), Jeremy Sisto. Sisto se objeví v roli Petera, psychologa, který pomáhá lidem z města překonat svůj smutek v podpůrné skupině.

Objeví se také Agnes Bruckner, kterou si můžete pamatovat z Private Practice nebo seriálu 24 hodin. Zde se představí jako zástupkyně šerifa.

K obsazení se připojí také Sandrine Holt, která ztvární doktorku Julii potýkající se s vlastním životem a Mary Elizabeth Winstead, která bude hrát Rowan, ženu, co zažívá těžké časy po smrti svého přítele hudebníka. Toho by si měl zahrát Mat Vairo.


Zaujal vás některý z nových herců? Dáte tomuto remaku šanci?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu