31. 1. 2020

Den v seriálech: Pilotová sezóna je v plném proudu

Seriálové osudy

Soap opera The Young and the Restless (Mladí a neklidní) byla prodloužená pro další čtyři řady, bude s námi minimálně do roku 2024.

Perpetual Grace, LTD nedostane objednávku pro druhou řadu. Stanice Epix však plánuje objednat limitované zakončení pro tento příběh. Jednání jsou v úvodních fázích, prozatím není jasné, kolik epizod ještě vznikne.

Castingy

David Krumholtz a Milo Ventimiglia se spolu objeví v minisérii Evel od USA Network. Evel se odehrává v 70. letech a sleduje život skutečného daredevila evela Knievela (Ventimiglia), který se chystá k historickému skoku ze Snake River Canyon.

Anthony Okungbowa a Bayo Akinfemi byli v Bob Hearts Abishola povýšeni mezi stálé postavy.

Harry Richardson, Thomas Cocquerel a Jack Gilpin doplňují osazenstvo novinky The Gilded Age od HBO.

Cecily Strong ztvární hlavní roli v hudební nepojmenované komedii, která je jen krůček od oficiální seriálové objednávky na Apple TV+. Potenciální seriál sleduje pár, který se vydává na kempovací výlet, aby znovu oživli jiskru ve svém vztahu. Během výletu hrdinové objeví magické městečko Schmigadoon, kde se každý chová, jako by účinkoval v muzikálu ze 40. let. Hrdinové nemůžou z místa odejít, dokud nenajdou pravou lásku.

Sarah Shahi získala hlavní roli v dramatické komedii Sex/Life od Netflixu. Ztvární Billie Connelly, ženu a matku dvou dětí, která se vydá hledat tu sexy svobodou městskou dívku, kterou bývala před deseti lety. Dostane se na fantastický výlet do nitra svých vzpomínek, které zapříčiní, že její vdané já musí zápasit se svým divokým mladším já. Je o příběh milostného trojúhelníku mezi ženou, jejím manželem a její minulostí.

Premiéry

Nový dramatický thriller Shadowplay, kde se v hlavních rolích objeví Taylor Kitsch a Michael C. Hall, bude mít premiéru 19. června na festivalu v Monte-Carlu.

Pilotová sezóna

Fox objednává pilot This Country podle stejnojmenné britské předlohy. Komedie sleduje Kelly a jejího bratrance Shrauba, které natáčí dokumentární štáb v projektu výpovědí mladých dospělých o tom, jaké mají aktuálně životní obavy.

ABC objednává dramatický pilot Wreckage. Lillian Linden je na první pohled statečnou přeživší hrozné letecké nehody. Hrdinka však lže své rodině, přátelům a celému světu od doby, kdy ji a jejího spolupřeživšího Davea Halla spatřily a zachránily helikoptéry a odvezly je z opuštěného ostrova v Jižním Pacifiku. Lillian a Dave byli pohřešovaní téměř čtyři roky. Nyní se dostávají do centra dění a záře reflektorů a přes noc se stanou miláčky národa. Nemůžou však říct, co se doopravdy stalo, takže musí lhát.

Stanice The CW se rozhodla ukončit práci na rebootu The Game, seriál tedy nevznikne.

Potenciální prequel k The 100 má svůj oficiální název: Anaconda.

The CW objednává dva piloty. Prvním z nich je nová verze Kung Fu s ženskou hrdinkou v hlavní roli, seriál vyvíjí producent Greg Berlanti. Pětadvacetiletá čínsko-americká hrdinka má již ve 25 letech krizi středního věku. Rozhodne se odejít z vysoké a vydat se na životní cestu do izolovaného kláštera v Číně. Když se vrátí domů, zjistí, že její rodné město ovládl zločin a korupce. Využije proto své schopnosti bojového umění a hodnoty Shaolin, aby chránila svou komunitu a předala kriminálníky spravedlnosti. V mezidobí navíc hledá zabijáka, který zabil jejího mentora a nyní jde po ní.

Druhým pilotem je drama The Republic of Sarah. Hlavní hrdinkou je středoškolská učitelka Sarah Cooper, které se nelíbí, že chamtivá těžební společnost plánuje zničit její městečko. Najde si proto právní skulinku a městu vyhlásí nezávislost. Nyní se Sarah stává vůdkyní skupinky místních občanů, kteří se snaží vyzdvihnout svou novou vlastní zemičku z popela.

Nové projekty a seriály

Kanadská CTV objednává komedii Children Ruin Everything. Astrid a James se snaží najít rovnováhu mezi rodičovstvím a svobodným životem, který vedli, než si pořídili své dvě děti.

Starz objednává komedii Run the World. Osmidílný seriál se točí okolo skupinky černošských nejlepších kamarádek, které pracují a žijí v Harlemu. Hrdinky se snaží podmanit si svět a seriál ukáže, jak se s přátelstvím dá nejen přežívat, ale i vzkvétat.

Netflix objednává mezinárodní dramatickou komedii On the Verge. Seriál se točí okolo čtyř matek z Los Angeles, jejich manželství, kariér a rodin. Hrdinky se rozhodnou změnit svůj život k lepšímu, aby ze sebe daly maximum a ještě něco dokázaly. Jednu z nich tvární na oscara nominovaná Julie Delpy.

ABC objednává nový seriál The Big Sky od tvůrce Davida E. Kelleyho. Jde o policejní thriller, kde se soukromý detektiv Cassie Dewel spojí s bývalou policistkou Jenny Hoyt, aby společně pátrali po pohřešovaných sestrách, které unesl řidič náklaďáku na odlehlé dálnici v Montaně. Brzy však přijou na to, že sestry nejsou jedinými dívkami, které se zde ztratily. Hrinové musí závodit proti času, aby vraha zastavili dřív, než unese další ženu.

Netflix objednává komedii Country Comfort, v hlavních rolích se objeví Katharine McPhee a Eddie Cibrian. Mladá country zpěvačka se snaží prosadit na hudební scéně. Než se tak stane, tak aby se uživila, vezme práci chůvy pro kovboje Beaua, kterému pomůže s výchovou jeho pěti dětí. Ke svému překvapení se dostává do rodiny plné hudebně talentovaných lidí.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu