22. 2. 2014

Mary-Louise Parker získala novou roli

Mary-Louise Parker získala novou roli

Vypadá to, že herečka, která se nejvíce proslavila rolí Nancy Botwin v seriálu Tráva (Weeds), našla novou roli. Mary-Louise Parker totiž míří do komediálního projektu stanice NBC Feed Me.

Jedná se o singlekamerový projekt, který je popisován jako komediální zkoumání intimity dospělých. Soustředí se na dysfunkční rodinu, kterou spojuje kromě lásky i restaurace, jíž se snaží udržet v chodu. A když se zjistí, že manžel dcery Emmy má poměr, začnou se navzájem ještě více ochraňovat.

Mary-Louise bude hrát hlavní roli. Její postava se jmenuje Ellen a má lehkou formu OCD (obsedantně kompulzivní poruchy), je matkou dvou dětí a živí se jako účetní. Ocitla se však v krizi a její životní přístup je výzvou pro všechny v jejím okolí – jejího manžela, rodiče, ale i bratry, z nichž většina pracuje v restauraci.

Scénář má na svědomí Sally Robinson (Dirt). V rolích výkonných producentů bude kromě Sally působit i dvojice Paul Witt a Tony Thomas.

Mary-Louise Parker patřila v letošní pilotové sezóně mezi ty nejžádanější herečky. Pomohlo tomu jistě i několik ocenění, které posbírala za svou roli Nancy Botwin (3 nominace na Emmy, 4 nominace na Zlatý Glóbus a jedno vítězství). Opomenout nesmíme ani roli v sérii HBO Andělé v Americe (Angels in America), za kterou vyhrála Emmy i Zlatý Glóbus pro herečku ve vedlejší roli. Ve snaze získat ji pro NBC ji údajně Bob Greenblatt dal na výběr z více projektů.


Chyběla vám Mary-Louise na televizních obrazovkách? Zaujal vás projekt?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Maarti

Maarti

Trochu mi to připomíná některou z řad Manželek, ale nemuselo by to být špatný, navíc Mary-Louise mám...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ale seriál to nedostalo, že?
před 9 roky
ragelly

ragelly

nedostalo
před 9 roky
Další články k tématu