7. 2. 2017

Pan Mercedes přilákal Mary-Louise Parker

Pan Mercedes přilákal Mary-Louise Parker

Mr. Mercedes je adaptací stejnojmenné knihy Stephena Kinga a podle momentálních informací nás čeká až na podzim. To však nebrání tomu, aby bylo živo ohledně obsazování rolí. Nejnovějším přírůstkem je držitelka Zlatého glóbu Mary-Louise Parker

Ta slavila největší úspěchy díky postavě Nancy Botwin v seriálu s přiléhavým názvem Weeds (Tráva), kromě toho má na kontě však také například Angels in America nebo When We Rise a naposledy The Blacklist.

Kniha sleduje vyšinutého vraha, který se posmívá vysloužilému policistovi (Brendan Gleeson) a nutí ho, aby se pustil do výpravy za jeho dopadením předtím, než znovu udeří. Roli vraha měl původně hrát Anton Yelchin, ale protože loni zemřel při tragické nehodě, tak byl nahrazen Harrym Treadawayem (Penny Dreadful).

Mary-Louise Parker si zahraje Janey Patterson, mladší sestru zesnulé Olivie Trelawney, která dokáže okouzlit nejen svou fyzickou krásou, ale také přístupem k životu. Je to vyspělá a houževnatá žena, které se v životě prostě daří.

K obsazení se připojila také herecká trojice Holland Taylor, Kelly Lynch a Jharrel Jerome.


Najde si Pan Mercedes místo ve vašem watchlistu? Nalákalo vás nové obsazení? Nebo se obáváte, že další Kingova adaptace dostane na frak?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
lestat192

lestat192

To abych do té doby přečetl tu trilogii. :) Každopádně se těším a přidávám do watchlistu.
před 7 roky
007.dany

007.dany

Abych pravdu řekl,tak jsem docela zvědavý.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Toto by mohlo byt fajn, uvidim ako to nakoniec dopadne...
před 7 roky
Další články k tématu