26. 2. 2014

CW: Kdy se letos rozloučí TVD, Arrow, Supernatural a další?

CW: Kdy se letos rozloučí TVD, Arrow, Supernatural a další?

Stanice CW dnes oznámila data, ve kterých její seriály ukončí sezónu 2013–2014. Jak se dalo předpokládat, budeme mít velmi nabitý květen. Většina z nich odjede na letní dovolenou během tzv. upfronts týdne, tedy v době, kdy se bude oznamovat vysílací plán na následující sezónu.

Jako první své epizody dojede novinka The Tomorrow People. Fanoušci se s lidmi zítřka rozloučí v pondělí 5. května.

To bude takové zahřívací kolo. Další týden, tedy od dvanáctého do šestnáctého května, to teprve začne pořádně svištět. V pondělí skončí Star-Crossed, v úterý již prodloužená novinka The Originals. Středa bude patřit finálové epizodě seriálu Arrow. Čtvrtek ovládnou The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Reign, oba již obnovené pro nové série. Celou finálovou týdenní tancovačku pak v pátek uzavře Hart of Dixie.

V následujícím týdnu (20. května) už zbyde pouze finálový díl Supernaturalu. Až 11. června, tedy po sezóně, bude odvysílaná poslední epizoda novinky The 100, která zatím ještě ani neměla premiéru.

Beauty and the Beast stanice nápadně mlčí… CW zatím obnovila svou hvězdnou pětici. Pro koho bude toto datum konečné a kdo další bude pokračovat i v příští sezóně, na to si budeme muset ještě pár týdnů počkat.

Stručně, jasně, výstižně:
Seriál Datum finále
The Tomorrow People 5. května
Star-Crossed 12. května
The Originals 13. května
Arrow 14. května
The Vampire Diaries 15. května
Reign 15. května
Hart of Dixie 16. května
Supernatural 20. května
The 100 11. června

Máte rádi CW seriály? Těšíte se, co letošní velkolepá finále přinesou za dějové zvraty? Máte už nějaké vlastní teorie, kam by se děj mohl do května dostat? Dokážete si tipnout, který seriál nepřežije letošní zářezy? Podělte se s námi!

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Klik

Klik

Tak som zvedavá ako to dopadne. Dúfam TTP, uvidím aj v budúcej sezóne :) ... Teším sa na leto ale keď...
před 10 roky
Melody

Melody

Reign - svatba bude už v příštím - 13. díle.
před 10 roky
lizzy

lizzy

Koukám že nejsem sama kdo se modlí za TTP :) poslední díly byly luxusní, tak snad se aspoň trochu zvednou...
před 10 roky
Další články k tématu