27. 2. 2014

Ripper Street vstává z mrtvých!

Ripper Street vstává z mrtvých!

Pamatujete si na předvánoční zprávu o zrušení Ripper Street? Tak to už nyní neplatí. Seriál se dočká třetí série, a to díky britské videoslužbě Amazon Prime Instant Video.

Amazon si vyžádal streamovací práva k tomuto seriálu, který se odehrává v době řádění Jacka Rozparovače. BBC seriál zrušila kvůli nízké sledovanosti, nicméně fanoušci se hlasitě ozvali a to se jim vyplatilo. Ripper Street se dostal na první místo v britském žebříčku nejlepších seriálů za rok 2013.

Předplatitelé Amazonu budou mít třetí sérii k dispozici několik měsíců předtím, než se objeví na stanici BBC One, která je partnerem kanálu. Fanoušci si zde zároveň budou moct připomenout i první dvě řady. Všech osm epizod první série už je nyní pro zájemce k dispozici.

Amazon se tak vydává po vzoru konkurenčního Netflixu, který již přivedl zpět více fanoušky oblíbených seriálů, např. Arrested Development nebo The Killing.


Mrzelo vás zrušení Ripper Street? Jste rádi, že se streamovací servery zapojují do seriálového dění a těmito kroky vycházejí fanouškům vstříc?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Tulrika

Tulrika

Tak to jsem moc ráda. Jen doufám, že se vrátí ke konceptu první řady a omezí ty vztahový problémy hlavních...
před 10 roky
verola13

verola13

Mrzelo mě, když seriál zrušili, takže tohle je nejlepší zpráva dne!
před 10 roky
La.Volpe

La.Volpe

Tak člověk se na to podívá, že už je to ukončený (čti: není volný místo ve watchlistu), a pak tohle :D
před 10 roky
Další články k tématu