3. 3. 2014

True Detective: Matthew McConaughey už se nevrátí

True Detective: Matthew McConaughey už se nevrátí

Pouhý týden zbývá do epického finále první série nového hitu stanice HBO, dramatu True Detective (Temný případ). Stanice prozatím oficiální zelenou druhé sérii nedala, nicméně toto rozhodnutí je jen otázkou času. Nyní se vyřešila jedna ze záhad, které potenciální druhou sérii obklopují.

Hvězda seriálu, herec Matthew McConaughey, se v rozhovoru během včerejšího předávání Oscarů vyjádřil také ke svému následnému působení v tomto seriálu:

„Ne, ve druhé sérii už se nevrátím,“ odpověděl. „První řada je pro mě konečnou.“

S účastí na více sériích se od začátku nepočítalo ani u McConaugheyho, ani u jeho kolegy Woodyho Harrelsona. Přesto stále zůstávala jiskřička naděje, že se HBO pokusí zmíněnou hereckou dvojici přesvědčit o pokračování, zvlášť poté, co se ze seriálu stal nový král sledovanosti.

Hercova neúčast je pochopitelná. McConaughey má nyní skvěle rozjetou filmovou kariéru, což potvrdil i včera večer, když získal svou první oscarovou sošku za hlavní mužskou roli ve filmu Dallas Buyers Club (Klub poslední naděje).


Líbí se vám herecké duo v True Detective? Doufali jste, že se pánové v seriálu zdrží i nadále, nebo jste jejich odchod očekávali?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Tulrika

Tulrika

Na tom jsou právě skvělí oni dva. Jestli dají jinou dvojici, bude to mít po nich hodně těžký
před 10 roky
Illyria

Illyria

Ja jsem pro, aby dalsi sezona byla s nekym jinym. Pro tuhle dvojici vycerpali vsechno co se dalo, asi...
před 10 roky
Monika Dzurkova

Monika Dzurkova

To ma teda sklamalo,tí dvaja boli perfektní,som zvedavá,koho tam namiesto nich dajú
před 9 roky
Další články k tématu