14. 3. 2014

Odchází Naya Rivera z Glee?

Odchází Naya Rivera z Glee?

Již dříve jsme psali o tom, že se v nadcházejících epizodách dočkají fanoušci seriálu Glee jedné z velkých změn. Děj se totiž přesune čistě do New Yorku. To se pochopitelně odrazí i na změnách v castingu, jelikož ne všechny postavy letos v Limě odmaturují. Začínají se však objevovat i neověřené informace, které naznačují, že by pátá série mohla být poslední pro jednu ze stálic. Diváci se možná budou muset rozloučit se seriálovou Santanou v podání Nayi Rivery.

Herečka na svém Twitteru zveřejnila příspěvek, který však záhy smazala. Z příspěvku vyznělo, že by se Naya příští sérii v Glee už neobjevila: „Jsem na place Glee a zrovna natáčíme krásnou Brit/Santana scénu. #SpolečnýZačá­tekSpolečnýKo­nec“ Do konce páté série Rivera zůstává jednou z hlavních postav, neobjeví se však ve všech epizodách, což je naprosto normální, když se seriál točí kolem většího množství hlavních postav. Zda se objeví i v poslední, šesté sérii, ještě jasné není.

Podle dostupných informací údajně žádná rozhodnutí o tom, kdo se v příští sezóně vrátí, ještě nepadla. Výkonný producent Brad Falchuk ovšem prozradil, že už se s ostatními producenty rozhodli, které postavy by si chtěli ponechat. „Přesně víme, které postavy tam budou a jaké budou jejich příběhy.“


Vadilo by vám, kdyby Naya ze seriálu odešla? Nebo nejste fanoušky Santany a její odchod by vás potěšil? Které postavy chcete v příští sérii potkávat i nadále?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
tymonhess

tymonhess

Ja som mal rád Glee len pčoas druhej serie, a potom som to pozeral už len kvoli Santane, takže by ma to dost...
před 10 roky
kutikk

kutikk

Dokoukam to, i kdyz Santana odejde. Stejne uz jen jedna rada pred nami. Nejlepsi to bylo do 3. serie,...
před 10 roky
Kakinka

Kakinka

Bez Santany už to rozhodně nebude ono... asi taky s Glee končím...:\
před 10 roky
Další články k tématu