16. 1. 2014

Glee se stěhuje do Velkého jablka

Glee se stěhuje do Velkého jablka

Kevin Reilly, programový ředitel Foxu, v pondělí na tiskové konferenci znovu potvrdil, že šestá sezóna Glee bude závěrečnou, a zároveň oznámil, že zbytek páté sezóny už se bude odehrávat jen v New Yorku.

Reilly řekl: „Na poslední rok má Ryan Murphy (výkonný producent) pár skvělých nápadů. Někteří studenti na McKinleyho střední budou maturovat a odstěhují se, ale bylo by směšné, aby se všichni přestěhovali do New Yorku. Někteří odmaturují a odejdou nadobro, jiní se budou vracet ve speciálních epizodách. Vždy budou součástí toho všeho. A jak, to už se můžete podívat v příští sezóně, kdy uvidíme spoustu starých známých tváří, které se nějakým způsobem objeví znovu.

Mezi těmi, kteří by měli odejít, jsou i učitelé – včetně Willa Schuestera (Matthew Morrison) a Jane Lynch coby Sue Sylvester. Ale nic není jisté. „Sice už po zbytek sezóny nebudeme v Ohiu, ale dokud je tu show, bude tu i Sue,“ prohlásil Kevin Reilly.

Také není jasné, co bude s mladšími členy sboru jako Marley (Melissa Benoist), Ryder (Blake Jenner) a Unique (Alex Newell). Zprávy o novém vývoji přicházejí od doby, kdy tvůrci museli změnit dějovou linii, kvůli neočekávané smrti Coryho Monteitha, představitele jedné z hlavních rolí, Finna Hudsona.

Než se ale dočkáme závěrečné řady Glee, můžeme se těšit na stou epizodu (18. a 25. března), do které se vrátí spousta původních postav a minimálně jeden hvězdný host, jak už jste se ostatně mohli dočíst v našich předešlých bleskovkách


Těšíte se na závěrečnou řadu? Chtěli byste, aby seriál pokračoval? Co říkáte na trvalý přesun do New Yorku?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
LucieKM

LucieKM

Dějovou linku z Limy celou pátou serii při sledování epizody pravidelně přeskakuju. Jedinou výjimkou...
před 10 roky
Kroupenka

Kroupenka

Taky souhlasím a vždy když čtu že tvůrci dostali dobrý nápad, tak už se mi ježí vlasy hrůzou.
před 10 roky
Kikušák

Kikušák

Konečne! Síce som si počas 4. série tie nové postavy obľúbil, ale od 5. ich akosi nemusím... možno tak...
před 10 roky
Další články k tématu