5. 4. 2014

CBC oznámila obnovení a novinky; Murdoch má osmou sérii!

CBC oznámila obnovení a novinky; Murdoch má osmou sérii!

Kanadská stanice CBC, která se u nás nejvíce proslavila seriálem Murdoch Mysteries, včera oznámila, s kterými seriály bude počítat v příští sezóně.

Předně – fanoušci detektiva Murdocha si mohou oddechnout. Stanice se seriálem počítá i pro sezónu 2014/15; seriál tak dostal už svou osmou řadu. Osmou řadu získalo i rančerské drama Heartland, šestou sezónu si vysloužil i Republic of Doyle. Dále byla obnovena i dlouholetá reality show Dragon's Den, u nás známá jako Den D.

Společně s těmito stálicemi byly obnoveny i sitcom MR. D (4. sezóna), dokumenty Doc Zone a The Nature of Things, reality show Just for Laughs, talk show Steven and Chris a několik dalších, převážně magazínových pořadů.

Stanice nejen obnovovala, ale také oznámila, které novinky se v jejím programu příští sezónu objeví. V první řadě to je velmi očekávaná komedie Schitt's Creek o rodině multimilionářů. Ti, jsou poté, co zjistí, že jejich rodina nefunguje a ztratí své jmění, donuceni se přestěhovat do zapadlého městečka Schitt's Creek, kde chtějí znovu dát rodinu dohromady. A proč právě tam? Z celého jejich jmění je toto městečko poslední položka. Položka, kterou kdysi ze srandy koupili.

Další novinkou, která se příští sezónu na stanici objeví, je třináctidílný western Strange Empire. Seriál vypráví o nemilosrdném muži, který přepadne na kanadské hranici karavanu vozů. Muže nemilosrdně zmasakruje a ženy přinutí, aby nahradily prostitutky, které ztratil při nedávné cholerové epidemii.


Díváte se na Murdocha? Jste spokojeni s obnovením? Jak se vám líbí novinky?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
weunka2101

weunka2101

heartland dostal už osmou řadu, sedmá běží teď :)
před 10 roky
Franki

Franki

skoda jen, že to odskakaly Cracked a Artic air.
před 10 roky
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

To je fajn že má Murdoch další serii, mám ráda tyhle starý krimi příběhy ... už se těším :D
před 10 roky
Další články k tématu