22. 4. 2014

Battlestar Galactica ve filmové podobě

Battlestar Galactica ve filmové podobě

Fanoušci sci-fi seriálu Battlestar Galactica se můžou začít těšit. Objevily se totiž informace o tom, že se začalo pracovat na filmu z tohoto slavného prostředí!

Podle informací by film měl být „naprostým novým pohledem na známého příběhu“. Základy ale zůstanou stejné. Stále půjde o dlouhou a krvavou bitvu lidí proti robotům známým jako Cyloni.

Bohužel máme i špatné zprávy. Ron Moore, který pro stanici Syfy vytvořil v roce 2003 reboot původního seriálu, se chystaného projektu nebude účastnit. Do producentského křesla však usedne Glen Larson, který vytvořil zmíněný seriál ze 70. let. Scénáře se ujme Jack Paglen (Transcendence).

Battlestar Galactica má spoustu seriálových spin-offů a prequelů. Mezi nejnovější z nich patří Caprica z roku 2010 a Battlestar Galactica: Blood & Chrome z roku 2012.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Helo

Helo

Jako těšit se, možná se i těším, ale trochu se i bojím :-D
před 10 roky
Ben Beviin

Ben Beviin

Pokud to bude navazovat na MOorovu BSG tak se těšim, hlavně ať to není nějaká nová předělávka
před 10 roky
Vaiollet

Vaiollet

Já se na to sice těším, ale převažuje strach, že to bude špatné :D Nevím jestli je něco takového dobrý...
před 10 roky
Další články k tématu