23. 4. 2014

Alphas v Česku a další premiéry

Alphas v Česku a další premiéry

Mnoho sci-fi fanoušků jistě dodnes oplakává předčasně zrušený seriál Alphas, který stanice Syfy ukončila v lednu 2013 po druhé sérii. Zájemci nyní mají možnost připomenout si případy tohoto speciálního týmu prostřednictvím Primy COOL.

Stanice nasadí seriál do vysílání 5. května, odvysílány budou obě třináctidílné série. Alphas poběží pod českým názvem Výjimeční vždy od pondělí do pátku v 17:40.

Alphas tak pokračují ve své poměrně dlouhé cestě. Koncept seriálu vznikl již šest let před uvedením v televizi. Jeho vývoj však pozastavila stávka scenáristů (více o celé sezóně se dočtete v jednom z dílů našeho letního seriálu). Alphas se tímto zdržením vyhnul přímé konkurenci s podobně laděným Heroes (Hrdinové).

Již o čtyři dny dříve, tedy 1. května ve 20:15, začne COOL vysílat také 25. sérii The Simpsons (Simpsonovi). Zpoždění je zde opravdu minimální; tato řada v současnosti stále běží v USA! Nejslavnější žlutá rodinka na světě již byla obnovena pro další sérii, takže příliv vtípků v dohledné době končit nebude. Na COOLu pojedou vždy dva díly za sebou.

Další čerstvou premiérou je třetí řada American Horror Story, která se na COOLu začne vysílat 4. května ve 22:00.

Pokud máte chuť na trochu komediální klasiky, pak můžete naladit ALFa. Seriál starší než většina z nás (začal se vysílat v roce 1986) poběží od 22. května vždy od pondělí do pátku v sedm hodin ráno na Primě.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Přesně. Klidně zkrácenou jako třeba Warehouse 13, ale aspoň to mohli důstojně uzavřít, zrovna Alphas by si...
před 10 roky
Arkantos

Arkantos

Alebo nejaku 6-dielnu seriu ako Nikita. Nieco tomu proste mohli dat.
před 10 roky
ESESEL

ESESEL

Však Warehouse 13 dostalo také šestidílnou. ;-)
před 10 roky
Další články k tématu