5. 5. 2014

Salem dostává druhou řadu!

Salem dostává druhou řadu!

S prodlužováním dnes ještě nekončíme! Stanice WGN America oznámila, že svému prvnímu původnímu seriálu, čarodějnickému dramatu Salem, objednává druhou řadu!

Objednávka přichází tři týdny po premiéře pilotní epizody. Seriál začal s 3,4 miliony diváky, z nichž 1,5 milionů spadá do cílové skupiny 18–49 let. Stejně jako první řada, i druhá série bude obsahovat 13 epizod. Natáčet se začne ke konci roku 2014, díly se na televizních obrazovkách objeví v roce 2015.

„My ve WGN America jsme odhodláni přinášet lákavé a značku definující programy, které jsou bohaté na fascinující postavy. Salem vše splňuje,“ řekl Matt Cherniss, prezident stanice. „Brannon Braga, Adam Simon, talentovaní herci a naši báječní partneři Fox 21 otevřeli nový svět, který diváky uchvátil.“

Salem je prvním televizním seriálem stanice. Děj je zasazen do Massachusetts v 17. století, kde se právě rozhořela čarodějnická horečka.

Seriál se v příštím roce přidá k chystaným skriptovým novinkám, mezi kterými nechybí drama Manhattan o atomové bombě, nebo minisérie 10 Commandments (Desatero přikázání).


Dali jste Salemu šanci? Jak se vám zamlouvá atmosféra a příběh prvního seriálu od WGN America?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Kikušák

Kikušák

Presne! :D Síce som nevidel ešte ani celý Pilot, ale už viem že to budem sledovať pokiaľ ho nezrušia a to...
před 10 roky
jukab

jukab

Koukni radši na opáčko něčeho oblíbenýho, tohle je vysloveně pro holky 13-
před 10 roky
Illyria

Illyria

Tak jestli tohle je pro holky, tak to potom nevim pro koho jsou VD a dalsi teenage stuff na CW... A...
před 10 roky
Další články k tématu