26. 2. 2014

Looking dostává od HBO druhou sérii!

Looking dostává od HBO druhou sérii!

Stanice HBO je očividně se svou zimní novinkou Looking (Hledání) velmi spokojená. Seriál se dnes dočkal oficiálního obnovení pro druhou sérii.

Produkce a natáčení nové série o třech přátelích, kteří zkoumají možnosti nové generace homosexuálů žijících v San Franciscu, začne později v roce 2014, natáčet se bude v Bay Area. Ruku v ruce s prodloužením HBO také oznámila, že se v nové řadě tři postavy zařadí mezi hlavní. Jsou to Doris (Lauren Weedman), Richie (Raul Castillo) a Kevin (Russell Tovey).

Looking se začal vysílat v lednu tohoto roku a od začátku se musel potýkat s průměrnou sledovaností. S přibývajícím počtem epizod však počet diváků rapidně rostl. Poslední epizoda se dočkala svého series high s 519 tisíci diváky (vs. 338 000 u pre­miéry). Stejně jako ostatní seriály od HBO, i Looking si každý týden velmi polepšil s čísly z online vysílání, která se šplhají každý týden ke dvěma milionům.

Seriál se tak přidává k již obnoveným Girls, Getting On a nové sérii Veep. Jako další se HBO chystá na dubnovou premiéru komedie Silicon Valley.

Další zimní novinka, drama True Detective (Temný případ), prozatím oficiální objednávku pro druhou sérii nedostala, nicméně rekordní sledovanost naznačuje, že se této zprávy dočkáme každým dnem.


Sledujete Looking? Udělala vám zpráva o obnovení radost? A doufáte ve stejnou zprávu i u True Detective?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
kareen

kareen

Tak já doufám, že na HBO obnoví právě True Detective, protože to je sakra moc kvalitní věcička :)
před 10 roky
ragelly

ragelly

To měli převzatý článek ze zahraničního zdroje, oficiálně není objednaná zatím, ale určitě bude :)
před 10 roky
danielosbourne

danielosbourne

Tak tohle mě vážně potěšilo :) je super že má Looking stoupající sledovanost...5 epizoda byla vážně povedená...
před 10 roky
Další články k tématu