13. 1. 2008

Zastánci blahobytu na AXN

V pátek 18. ledna ve 21:00 startuje na AXN nový třináctidílný seriál Zastánci blahobytu, ve kterém hraje mj. Mick Jagger.

Zastánci blahobytu na AXN

V pátek 18. ledna ve 21:00 startuje na AXN nový třináctidílný seriál Zastánci blahobytu, v němž se šest prostých a sympatických chlapíků rozhodne vymanit ze spárů svého mizerného života. Řešením je pro ně vyloupení luxusního bytu zpěváka Micka Jaggera. Akční komediální seriál jistě potěší nejen všechny seriálové fanoušky, ale i příznivce skupiny Rolling Stones. Lídr kapely Mick Jagger v něm nejen hraje, ale je i jedním z producentů seriálu.

Eugene Gurkin (Donal Logue) tře po 20 let bídu s nouzí. Náhlá smrt kolegy ho přiměje přemítat o smyslu života. Nakonec usoudí, že už to takhle dál nejde a rozhodne se vzít osud do vlastních rukou. Sní o otevření vlastního baru v New Yorku, ale uvědomuje si, že vzhledem k nedostatečnému vzdělání i kontu si může nechat zdát už jen o pouhém získání půjčky. Úplnou náhodou pak ale shlédne v televizi pořad, který ho přivede na spásnou myšlenku: vykrade apartmán Micka Jaggera v západním Central Parku, a dostane se tak jednou pro vždy ze své existenční krize!

Jeho kolega a přítel, Francis „Squatch“ Squacieri, který touží po nadějnějších vyhlídkách své rodiny, se k němu bez okolků připojí. Stějně tak se rozhodne se svým neutěšeným sociálním postavením bojovat i Gourishankar „Gary“ Subramaniam, taxikář z Indie, který kdysi býval ve své zemi váženým právníkem. Pod vidinou dostatku dobrého jídla se připojí i hlídač Rockefeller Butts. Součástí spiklenecké party se stane i Louis Plunk, student komunikačních studií s nejistou sexuální orientací. Nakonec se gang rozroste i o zastupitelku něžnějšího pohlaví, půvabnou latinskoamerickou číšnici Esperanzu Villalobos.

Tato vypečená šestice Robinů Hoodů 21. století začne s přípravami velké akce ve skladišti s židovskými náboženskými potřebami. O jejich bláhové naivitě není pochyb – vždyť nikdo z nich dosud ve svém životě neukradl ani lízátko. Přesto se však najdou situace, které dokážou vyřešit velmi svědomitě. Naši hrdinové jsou podrobeni těžké zkoušce, která je – tak či onak – na konci příběhu obohatí.

Řekněte nám – sledujete AXN a další seriály, které kanál vysílá? (Většinou s velkým předstihem oproti Nově a Primě) Díváte se raději na diváky nebo kritikou prověřené hitovky – rozuměj tedy seriály se slavným jménem, které něco řeknou i vašim rodičům, nebo se necháte zlákat i novinkami, jako jsou právě Zastánci blahobytu? Pisálkové, čekáme na vaše příspěvky v diskusi!

Kdo nesdílí není Čech! 
Veronika

Veronika

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
weri

weri

AXN bych sledoval, ale jaksi tuhle vypečenou televizi doma nemáme. Když občas zahlédnu program, tak by bylo...
před 16 roky
Další články k tématu