10. 5. 2014

Mentalista žije!

Mentalista žije!

Tak tohle je jedno z dalších velkých překvapení letošní sezóny. Stanice CBS před několika minutami oznámila, že její veterán, krimi The Mentalist (Mentalista), se dočká nové série! S prodloužením se přitom již nepočítalo.

Seriál v letošním roce prošel řadou změn. Hlavní záporák byl odhalen, změnilo se herecké obsazení. V neděli večer seriál čelil klesajícím ratingům, i když výsledky stále ještě nebyly úplně zlé – přibližně na úrovni již dříve obnoveného nedělního kolegy The Good Wife.

The Mentalist se na podzim vrátí již se svou sedmou sérií. CBS prozatím neoznámila, zda bude sedmička finálová ani zda dostane plnou sérii s 22 epizodami.

Stanice si pro novou sezónu objednala hned šest nových dramat. V programu tedy bude velká konkurence, dá se očekávat, že se některé seriály dočkají zkrácené objednávky.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Michalenka

Michalenka

Ano Ano ANO!:D poslední měsíce mám nervy z toho!:D a ted uleva:D děkuju díky:)
před 10 roky
Elža

Elža

Mentalistu sice miluju, ale nejsem si jistá, jestli tohle bylo to nejlepší rohodnutí. Už jsem se nějak...
před 10 roky
verupacina

verupacina

Jsem ráda že bude další serie a jsem hodně zvědavá kam to posunou :)
před 9 roky
Další články k tématu