22. 7. 2014

Mentalista přivítá novou agentku

Mentalista přivítá novou agentku

Seriál The Mentalist (Mentalista) za sebou má vskutku divokou sérii. Fanoušci se v ní dočkali časového skoku a pak s napětím očekávali, jestli se zadaří a přijde prodloužení. To nakonec přišlo, i když se dalo rozhodně označit za jedno z velkých překvapení, a seriál se tak vrátí se svou sedmou sérií.

Návrat seriálu je naplánován sice až na midseason, ale přesto už se začíná polehku dávat dohromady obsazení. Díky dnešní zprávě víme, že do týmu Patricka Janea (Simon Baker) přibude nováček. A novou postavu si zahraje Josie Loren, kterou si pamatují hlavně fanoušci seriálu Make it or Break it.

Její nová postava se jmenuje Michelle Vega a je to čerstvá absolventka akademie FBI, která se dá popsat jako horlivá, ambiciózní a také toužící poznat nové věci. Nikdy předtím neslyšela o Janeovi, neví nic o jeho metodách a minulosti a to znamená, že bude mít skeptický pohled na jeho neortodoxní a často i pravidla porušující způsoby.

Tato postava se může stát i pravidelnou a částečně by tak měla zaplnit mezeru po odchodu Rigsbyho (Owain Yeoman) a Van Peltové (Amanda Righetti), kteří seriál na jaře opustili.


Co na novou postavu říkáte? Budete pokračovat ve sledování Mentalisty i příští rok?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Skvělé zprávy! Holky z MIOBI (a celý seriál) mi děsně chybí. Kaylie jsem měla ráda a na herečku se...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Já taky od ukončení MIOBI čekám, kde se holky objeví :)
před 9 roky
Další články k tématu