16. 7. 2016

Shameless přivítá novou klíčovou postavu

Shameless přivítá novou klíčovou postavu

Tvůrci obsadili do nové role herečku Sharon Lawrence, známou například z NYPD Blue. Bude se jednat o postavu, která se stane životním vzorem pro hlavní hrdinku Fionu. Postava se bude jmenovat Margo a objeví se v několika epizodách seriálu. Margo pracuje jako realitní makléřka, která se svým umem vypracovala na tuto pozici. Vlastní kavárnu, kde v současné době pracuje právě Fiona.

Šestá série skončila vcelku velkým cliffhangerem, když se Frankovi podařilo rozvrátit svatební obřad. Fiona si chtěla vzít svého partnera Seana. Poté, co Sean našel Fionu sedět samotnou před kostelem, jejich rozhovor vyústil v rozchod, ale je tu velká šance, že alespoň zůstanou přáteli. Představitel Seana Dermot Mulroney je nyní součástí hereckého ansámblu novinky Pure Genius. Je tak otázkou, zda se vůbec ještě v seriálu ukáže.

Lawrence se v posledních letech objevila v Rizzoli & Isles a v Game of Silence. Prozatím obdržela již čtyři nominace na televizní ceny Emmy. Tři nominace dostala za účinkování v NYPD Blue a jednu za hostující roli v Grey's Anatomy.

Premiérová sedmá sezóna Shameless se vrací v neděli 2. října na Showtime. Za zmínku stojí také to, že herečka Emmy Rossum si zde poprvé vyzkouší práci za kamerou, bude ji čekat režijní debut u jedné z připravovaných epizod.


Co říkáte na cliffhanger šesté řady? Myslíte si, že Fiona potřebuje životní vzor, když vyrostla v rodině, kde žádný nebyl?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
davidoff5

davidoff5

Joan Cusack treba vrátiť do deja ! :-/
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Shameless je super seriál,doháním tedy co se dá,jsem u druhé série,takže mám nač koukat a je to lepší a...
před 7 roky
Mik

Mik

Fiona to nemá lehké a vždy se ji vše rozpadne pod rukama. Doufám, že už najde i nějaké to štěstí, ale...
před 7 roky
Další články k tématu