7. 6. 2014

Hvězda z 30 Rock v kritickém stavu!

Hvězda z 30 Rock v kritickém stavu!

Dnes vám bohužel musíme přinést smutné zprávy ze seriálového světa. Herec Tracy Morgan, který je seriálovým fanouškům známý díky roli Tracyho Jordana z populárního NBC sitcomu 30 Rock, je v kritickém stavu v nemocnici.

Herec byl účastníkem mnohonásobné automobilové nehody v New Jersey. Narazily do sebe Morganův tourbus, dva traktory s přívěsem a automobil SUV. Jeden člověk nehodu nepřežil, čtyři další byli odvezeni do nemocnice. Tři z nich (včetně herce) utrpěli vážná zranění, jeden byl poraněn lehce.

Podle zdroje se Morgan vracel z pátečního vystoupení v hotelu Dover Downs and Casino v Doveru, Delaware.

Tracy Morgan zářil sedm let po boku Tiny Fey a Aleca Baldwina v 30 Rock. Jeho seriálová a komediální kariéra však začala již dříve. Herec měl v sezóně 2003/04 svůj vlastní seriál (The Tracy Morgan Show), v letech 1996–2006 se kromě toho objevoval také v populární skečové show Saturday Night Live.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu