30. 7. 2014

Na TV Land se ruší

Na TV Land se ruší

Návrat slavné herečky Kirstie Alley na televizní obrazovky se příliš nepovedl. Stanice TV Land v noci zrušila svůj sitcom Kirstie po první sérii.

Kirstie se točil okolo Madison Banks, broadwayské hvězdy, které se život obrátí vzhůru nohama, když ji po letech vyhledá syn, kterého dala po porodu k adopci. Seriál se mohl pyšnit hvězdným obsazením; kromě Alley se zde v hlavních rolích objevili Rhea Perlman, která si již našla novou práci v The Mindy Project, a Michael Richards (Seinfeld).

Zprávy přichází poté, co tvůrce a showrunner Marco Pennette opustil seriál na konci dvanáctiepizodní první série, která skončila v únoru.

Nicméně stanice rozhodně nebude mít díru v programu dlouho. Na svou premiéru čeká novinka Younger a stanice včera objednala deset epizod komedie od Jima Gaffigana. Tyto seriály se připojí ke klasikám Hot in Cleveland, The Exes a The Soul Man a k právě běžící novince Jennifer Falls.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu