16. 8. 2014

Scandal zbrojí na novou sezónu

Scandal zbrojí na novou sezónu

I seriál Scandal (Skandál) patří mezi ty, které se v posledních dnech rozjeli s obsazováním novým rolí pro nadcházející sérii. Oznámena byla totiž hned čtveřice hostů.

Jako první byla oznámena účast herečky Portii de Rossi. Tu si fanoušci mohou pamatovat díky seriálům Ally Mcbealová či Arrested Development. O její postavě toho nebylo mnoho prozrazeno, zatím jde totiž o přísně tajenou roli. Ví se jen to, že se objeví ve vícero epizodách.

Hned poté byla oznámena účast Kelen Coleman. Ta má za sebou zatím spíš menší role a účinkování v seriálech jako Men at Work (Muži sobě) nebo The Mindy Project. V nadcházející sezóně by se měla objevit jako jedna z hlavních postav v seriálu The McCarthys. I o její roli jsou podrobnosti zatím drženy pod pokličkou, ale objevit by se měla hned v úvodní epizodě série. Navíc by měla mít nějaké vazby na postavu Portii de Rossi.

Na závěr byla oznámena dvojice Mary McCormack a Josh Randall. Určitě nepřekvapí, že kromě faktu, že si zahrají pár, se o jejich rolích opět víc neví. Mary McCormack si můžete pamatovat díky hlavní roli v seriálu In Plain Sight nebo díky loňské novince Welcome to the Family. Pro Joshe Randalla je to již třetí spolupráce se Shondou Rhimes. Objevil se jako host totiž v Grey's Anatomy (Chirurgové) i v Private Practice. Kromě toho má na kontě také seriály Courting Alex a Ed.

A Shonda Rhimes také prozradila něco málo o tom, jak by následující série měla vypadat: „V první a druhé sérii byla Kerry téměř v každé scéně. Ve třetí sérii to nebylo možné, ta prostě vyžadoval odlišný způsob vyprávění, ale jsme velmi rádi, že vracíme zpátky k Olivia-centrickému vyprávění.“

Scandal se vrátí ve čtvrtek 25. září na ABC.


Co říkáte na nové tváře? Těšíte se na návrat seriálu?

(Zdroj a i)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu