21. 8. 2014

Doctor Who: Končí Clara v roli společnice?

Doctor Who: Končí Clara v roli společnice?

Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o tom, že nový Doctor nebude flirtovat se svou společnicí. Nyní přicházíme se zprávou, která dokonce tvrdí, že s touto společnicí již nedále nebude ani cestovat. Jedná se však o zatím nepotvrzenou zprávu, takže je možné, že vše nakonec bude jinak.

Pokud se však fámy naplní, tak by Jenna-Louise Coleman opustila roli Clary a vytvořila tak místo pro nového společníka. S Doktorem Who cestovala 18 měsíců a měla by se rozloučit ve Vánočním speciálu. Po boku Petera Capaldiho by se tak zdržela jen tuto sezónu.

Nejmenovaný zdroj řekl: „Rozhovory o odchodu Jenny začaly a je připraven plán, který jí zajistí skvělý odchod. Ve chvíli kdy seriál opustí bude patřit mezi nejdéle sloužící společníky vůbec. Byla naprosto úžasná pro tuto roli, ale všichni souhlasí s tím, že to je část, která by se po určité době měla změnit,“ a dodal, „Bylo to vzájemné rozhodnutí. Je důležité držet sérii v pohybu, přichází ten pravý čas a ideální by byl vánoční příběh.“

Doktorův společník je samozřejmě nedílnou postavou seriálu a jednou z klíčových součástí úspěchu této kultovní sci-fi série. Od zahájení v roce 1963 se jich tam vystřídalo téměř 60.

Kromě Clary se v novodobé historii objevili například Rose Tyler (Billie Piper), Martha Jones (Freema Agyeman), Donna Noble (Catherine Tate) nebo Amy Pond (Karen Gillan) a Rory Williams (Arthur Darvill).

Poté byla Stevenem Moffatem potvrzena již dříve zmíněna věc. Totiž, že nový Doctor nebude flirtovat se svou společnicí a že jeho příběhy budou o poznání temnější.

„Z Doctora, který byl do své společnice zamilovaný, chceme udělat Doctora, který si sotva všimne, že jde o dívku. Jeden ze sloganů, které máme pro letošní rok připravený zní – Tohle není pohádka. Chceme, aby bylo cítit, že dobrodružství může i ublížit.“

BBC zprávy o odchodu Jenny-Louise Coleman odmítla komentovat. Nový Doctor se přestaví již tento víkend.


Co říkáte na možnost odchodu Clary? Myslíte, že by novému Doctorovi prospěl i nový společník?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Klik

Klik

Ja sa na temnejšiu éru teším :) Trošku zmeny a menej flirtovania so spoločníčkami, aj tak to dopadne ako...
před 9 roky
Yellow

Yellow

Mě chybět nebude, mám jí sice radši než  River a Amy, ale nemám jí nějak extra ráda. S 11th se mi nijak...
před 9 roky
elinkist

elinkist

Měla jsem dvojici Clara A 11. Doktor ráda, a přiznávám, že s Clarou a 12. Doktorem už to asi nebude...
před 9 roky
Další články k tématu