12. 11. 2014

Franklin a Bash se loučí

Franklin a Bash se loučí

Franklin & Bash už se nového vůdce nedočká. Stanice TNT oznámila, že svou právnickou dramedy po čtvrté sérii ruší. Informace přichází jen týden po zvolení Kevina Reillyho novým ředitelem stanice. Seriál o dvou netypických advokátech zakončil svou čtvrtou a nyní i finální sérii na konci října.

Seriál dlouho těžil z vysokého zájmu mladého publika, nicméně ve čtvrté sérii sledovanost klesla na průměr 1,2 milionu diváků. Pokud by navíc dramedy pokračovala, musela by hledat nového showrunnera; spolutvůrce Kevin Falls totiž ukončil svou smlouvu se společností Sony a přešel do 20th Century Fox TV, kde vyvíjí drama Castlebar.

Reilly v čele TNT pokračuje v přeformování stanice spíše ke stylu serializovaného vyprávění po vzoru AMC a FX. K tomu učinil riskantní krok, oznámil totiž zdvojnásobení programového rozpočtu na jednu miliardu do roku 2018.


Mrzí vás konec této obdoby Kravaťáků? Nebo podle vás seriál nikdy nedosahoval kvality svého žánrového konkurenta?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
dagsoftware

dagsoftware

Tak toto ma mrzí. Už druhý zrušený právnický seriál z 2 obľúbených. Suits som nejaké časti videl, ale...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

právníky moc nemusím,ale tady se mi líbili a je to škoda
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Poslední dvě řady už to stejně nebylo ono.
před 6 roky
Další články k tématu