30. 3. 2014

Franklin & Bash vs. otec Dextera

Franklin & Bash vs. otec Dextera

Právnické duo Franklin & Bash bude v následující čtvrté sérii čelit v soudní síni jednomu z nejděsivějších protivníků: naštvanému Jamesi Remarovi!

Dexterův otec bude v tomto seriálu od stanice TNT totiž hostovat jako Cliff Menders. Tato postava je popisována jako racionální a zastrašující spolumajitel striptýzového klubu, který by s velkým klidem raději ihned vyhodil tanečnici u tyče, než aby jí ze své kapsy zaplatil dolar navíc. Je to člověk, který očekává, že vyhraje každou konfrontaci… včetné té, ve které bude stát u soudu proti Franklinovi a Bashovi.

Remar je seriálovým fanouškům nejvíce známý díky roli Harryho Morgana v Dexterovi. V epizodních rolích jsme jej mohli vidět například v seriálech Upíří deníky, Chirurgové, Jericho, Hawaii 5–0, Wilfred a ve spoustě dalších. Narodil se 31. prosince 1953 v Bostonu.

Ve stejné epizodě jako Remar (avšak v jiné příběhové linii) se objeví i skotský herec Kevin McKidd.

Ten si zahraje postavu Alberta Daughertyho, vévody z Weddingtonu, který se – jako vlastník velkého statku – dostane do sporu se svým sousedem. Jenže Albert by každý spor raději řešil mečem než diskuzí…

McKidd měl dlouhá léta hlavní roli v seriálu Chirurgové. Také se objevil v Římě nebo Cestovateli. Jeho datum narození je 9. srpna 1973.

Čtvrtá série Franklin & Bash bude mít premiéru 20. srpna.


Jste rádi, že na televizních obrazovkách opět uvidíme tátu Dextera? :-)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pajky

Pajky

Ty jo, McKidd měl dlouhá léta - to mi znělo jako kdyby tam skončil. Až jsem se musel podívat, jestli mi něco...
před 10 roky
IrmaVep

IrmaVep

No já mám pro Remara tak nějak slabost už od Sexu ve městě, takže ho uvidím vždycky ráda! ...I když tedy...
před 10 roky
Další články k tématu