13. 3. 2013

Castingy: New Girl, Franklin & Bash + noví scénáristé u TWD

Castingy: New Girl, Franklin & Bash + noví scénáristé u TWD
  • Jak jsme se dozvěděli na PaleyFestu, v jedné z dubnových epizod New Girl nás čekají flashbacky, jak naši oblíbení spolubydlící prožili své poprvé. A teď se objevila informace, že Dylan O'Brien (na fotce vlevo), jenž je znám především jako Stiles z Teen Wolf, se v New Girl objeví jako doprovod Jess (Zooey Deschanel) na ples. Je popisován jako úžasný, romantický 18-ti letý kytarista, jenž Jess, která chce o panenství přijít s někým zvláštním, slibuje „nezapomenutelné poprvé“. Ale bude to skutečně nezapomenutelné?
  • Eric Balfour (na fotce vpravo), který v seriálu (Městečko) Haven ztvárňuje Dukea, bude účinkovat ve třetí sérii seriálu Franklin & Bash od stanice TNT. Výkonným producentem a scénáristou Franklin & Bash je Matt McGuinness, jenž stejné funkce zastává právě i u Haven. A proto Eric v současné době podle svého twitteru natáčí své cameo v tomto seriálu. Jakou roli a v které epizodě tohoto letního komediálního dramatu se Eric objeví, zatím ale není jasné…
  • Posledního února jsme psali o tom, že seriál The Walking Dead (Živí mrtví) bude mít od čtvrté série nového showrunnera, jímž je Scott M. Gimple. Ten si ke čtvrté řadě přizval dva nové scénáristy, a to Curtise Gwinna a Channinga Powella. Gwinn má kontě scénáře k NTSF:SD:SUV a zombie parodii Death Valley (Údolí smrti), zatímco Powell pracoval na White Collar (Ve službách FBI). Myslíte si, že se s novými scénáristy zvedne kvalita Walking Dead?
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Franki

Franki

pokud do toho chteji vznest prvky parodie tak určite
před 11 roky
Další články k tématu