24. 11. 2014

Constantine bude mít 13 epizod

Constantine bude mít 13 epizod

Herci a štáb nadpřirozeného seriálu Constantine od NBC byli v pátek informováni, že natáčení bude pozastaveno po dokončení třinácté epizody. Seriál zůstane ve svém pátečním časovém slotu po zbytek série.

Podobné rozhodnutí NBC učinila nedávno také s novými komediemi Bad Judge a A to Z, nicméně jedná se o jiný případ. Zatímco komedie jsou tímto zrušeny, Constantine stále zůstává v úvaze pro objednání druhé série.

Stanice se musela rozhodnout, jestli pokračovat v natáčení první série, ačkoliv má dosud k dispozici málo ratingových informací. Seriál začal natáčení podle standardního podzimního schématu, nicméně jeho start byl odložen až do pozdního října, kdy většinou na NBC páteční dramata startují. Stanice tak musela rozhodnout, jestli objednat více epizod, po pouhých čtyřech odvysílaných dílech, přičemž většinou tato rozhodnutí padají až nejméně po sedmi epizodách.

Constantine pro stanici není jasným hitem svého žánru, jak tomu bylo s Grimmem v jeho počátcích. Šéfové ale pravděpodobně byli pozitivně naladěni po posledním výsledku páté epizody, která si polepšila oproti předchozímu týdnu o 38 procent v ratingu na číslo 1.1, což je nejlepší výsledek od začátku seriálu. Constantine má navíc silnou fanouškovskou základnu, která se projevuje v číslech z DVR, kdy seriál roste o 81 procent.

NBC své drama podporuje, domluvila se s kabelovkou Syfy na krátký maraton během víkendu. Herci ze seriálu se navíc tento týden budou účastnit průvodu Macy's Thanksgiving Parade.

Prozatím není jasné, co Constantine po odvysílání svých třinácti epizod v programu nahradí. Obyčejně by se nabízela nová série Hannibala, nicméně bylo oznámeno, že seriál se na obrazovkách neobjeví až do května. Stanice si na midseason šetří dramata Allegiance, Odyssey, Aquarius a The Slap.

Constantine je jedním ze tří seriálů z DC sěta, které letos na podzim premiérovaly. Další dva – Gotham a The Flash – se oba dočkaly objednávky na celé série.


Sledujete Constantina? Mrzí vás malý počet epizod? A dáváte mu šance, že dostane objednávku na druhou sérii?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
dm66

dm66

13 je dobre cislo, hlavne aby mal pokracovanie. Serial ma svoju jedinecnost.
před 9 roky
Squerago

Squerago

Idealni, aspon to budu mit rychle zkouknuty :D
před 9 roky
Simplle_Name

Simplle_Name

Constantine musí pokračovať jednoznačne! hoci 1 séria bude mať len 13 časti nevadí.. hlavne nech pokračuje.....
před 9 roky
Další články k tématu