29. 11. 2014

El Rey mění rozhodnutí ohledně Matadora!

El Rey mění rozhodnutí ohledně Matadora!

Fanoušci, kteří si oblíbili letošní novinku Matador od stanice El Rey, dneska nebudou mít dobrou náladu. Stanice oznámila, že drama ruší po první sérii. Informace je to hodně překvapivá především proto, že ještě před premiérou byla oznámena oficiální objednávka druhé řady, se kterou diváci tudíž automaticky pošítali.

V hlavní roli s Gabrielem Lunou, Matador vyprávěl příběh CIA agenta, který je poslán na misi v utajení jako profesionální hráč fotbalu. Seriál vznikal podtaktovkou Boba Orciho. Podle zdroje bylo drama velmi drahé na výrobu; natáčelo se v Los Angeles. Ratingy ve Spojených státech byly ucházející, ale stanice si přála větší mezinárodní ohlasy, což nakonec vedlo k rozhodnutí o zrušení objednávky na druhou řadu.

„Nakonec došlo k obchodnímu rozhodnutí. Aby ale bylo jasno, jsme velmi pyšní na tento seriál a na jeho tvůrčí úroveň, která byla výborná. Jsme rádi, že Matador pracoval s různorodostí jak před kamerou, tak i v zákulisí,“ uvedl mluvčí stanice v oficiálním vyjádření. „Chceme poděkovat všem, kteří byli do tvorby seriálu zapojeni, od neuvěřitelně talentovaného osazenstva a štábu až po úžasný produkční tým. Oceňujeme veškerou jejich práci a těšíme se na další příležitost spolupráce.“

Matador byl druhým původním seriálem stanice El Rey. První – From Dusk Till Dawn: The Series, byl obnoven pro druhou sérii.


Sledovali jste tuto novinku? Počítali jste s druhou řadou? Mrzí vás tak brzké zrušení?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
inekafe

inekafe

nieee...zrovna z týchto dvoch(a zatiaľ i jediných) seriálov stanice bol práve Matador na tom...
před 9 roky
SevcaHonzik

SevcaHonzik

To je pekne v riti
před 9 roky
MountainLionet

MountainLionet

Doufám, že El Rey přijde s něčím novým a ještě lepším. Já potřebuju něco, co není typická americká...
před 9 roky
Další články k tématu