12. 1. 2015

CBS obnovuje trio novinek!

CBS obnovuje trio novinek!

Naše tipovačka se i dnes bude aktualizovat o nové výsledky! Tentokrát se o novinky postarala stanice CBS, která na úvod svého panelu během TCA oznámila, že třem svým podzimním novinkám současné sezóny naděluje druhé série!

Šťastnými vyvolenými jsou dramata NCIS: New Orleans, Scorpion a Madam Secretary. Všechny zmíněné seriály se vrátí s druhou řadou na podzim 2015. Jejich obnovení není příliš překvapivé. Jedná se totiž o tři nejsledovanější (co do celkového počtu diváků) novinky sezóny.

„Všechna tato nová dramata dokázala velmi pozitivně zapůsobit ve svém vysílacím večeru,“ uvedla v oficiálním prohlášení ředitelka stanice Nina Tassler. „Jsou kreativní, stojí za nimi silní showrunneři a talentovaní herci, a samozřejmě si dokázaly získat široké publikum.“

NCIS: NO je letošní nejsledovanější novinkou a celkově druhým nejsledovanějším dramatem na velké pětce, hned po NCIS. Madam Secretary sklízí úspěchy v neděli večer, kde si dokáže udržet stabilní ratingy i bez silného sportovního předskokana, kterého mělo drama na podzim. Scorpion v pondělní večery vylepšil pro CBS oproti loňské sezóně časový slot o 61 procent co do celkových diváků a o 21 procent v ratingu.


Sledujete některou ze zmíněných novinek? Jste rádi za obnovení, nebo byste přáli na CBS štěstí jiným kandidátům?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
ragelly

ragelly

toho zruší, má malá čísla...
před 9 roky
Deaneira

Deaneira

Kdyby jo tak mam další správný typ ;-)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Věřila jsem teda jen Scorpionovi. Ženská, co se dostala do vysoké pozice, ale chová se víc jak chlap, mi...
před 8 roky
Další články k tématu