13. 10. 2016

Trio stanic ABC, CBS a NBC objednává nové piloty

Trio stanic ABC, CBS a NBC objednává nové piloty

Stanice NBC dala šanci novému projektu s názvem Flight Risk od výkonných producentů Shameless, Kristy Vernoff a Johna Wellse.

Hlavní hrdinkou je Maddie Silva, populární, zábavná a velmi chytrá právnička. Maddie žije heslem „Žádné jednání v rukavičkách“, které uplatňuje jako státní žalobkyně na všechny kriminálníky. Její bezohledný přístup jí vysloužil přezdívku Žralok. Maddie se však dostane do problémů, když psychicky nezvládne rozvodové sezení a manželovi vyhrožuje, že ho zabije. Muž se o den později skutečně objeví mrtvý a ona se vydává na útěk. Musí spojit síly s bývalým zločincem, kterého pomohla dříve dostat do vězení, a společně se pokusí očistit její jméno. Ani na útěku však neztratí svou lidskost a smysl pro humor, i když je nucena dělat kompromisy v každé morální zásadě, kterou si během let vypěstovala.

Druhá objednávka byla přijata stanicí ABC a nese název The Good Doctor. Jde lékařské drama od dua David Shore a Daniel Dae Kim. Tvůrce legendárního seriálu House se tak opět vrací do nemocničního prostředí a znovu v čele s chytrým doktorem, který je svou osobností i praktikami dosti kontroverzní. Drama vzniká podle korejské předlohy.

Děj se točí okolo mladého chirurga se syndromem savanta, který dostane práci v prestižní nemocnici. Nabízí se však důležitá otázka. Může osoba, která nemá schopnost vcítit se do druhých lidí, zachránit jejich životy?

Do třetice všeho dobrého přichází s novinkou i stanice CBS. Ta dala šanci komediálnímu projektu s názvem Hannah Royce´s Questi­onable Choices od Matta Tarsese a Aarona Kaplana.

Pilot sleduje ženu, která v průběhu svého života učinila několik zajímavých rozhodnutí. Má tři děti, každé s jiným mužem. Všechna její rozhodnutí a životní osudy však vedly k tomu, že hrdinka má velmi jedinečnou, milující a stmelenou rodinu.


Jaká z těchto novinek má dle vás největší šanci na úspěch? Zaujala vás některá z nich?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
carolos

carolos

Z trojice ma zaujalo iba Flight Risk, pretože je to od producentov môjho obľúbeného seriálu. Podľa popisu to...
před 7 roky
Jenny17

Jenny17

Uvidíme jaký bude právní seriál ty mám ráda .o)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Z tohoto tria jedine Flight Risk...
před 7 roky
Další články k tématu