7. 5. 2015

CW do nové sezóny objednává trio seriálů

CW do nové sezóny objednává trio seriálů

Stanice CW už má rozhodnuto o současných seriálech, ale také už kompletně vybrány novinky, na které se můžeme těšit v sezóně 2015/16. Bylo oznámeno, že se dočkáme třech novinek!

Pamatujete si, když před pár lety stanice objednala pro seriál Ringer poté, co jej CBS zamítla? Nyní CW jde ještě o krok dál. Objednává seriál, který byl původně vyvíjený na kabelovce Showtime! Jde o hudební komedii Crazy Ex-Girlfriend v hlavní roli s Rachel Bloom. Na rozdíl od Ringeru zde ale stanice nebude moct odvysílat původní natočený pilot. Seriál byl totiž původně vyvíjen jako půlhodinovka, nyní ale přechází na klasický 45minutový formát, takže musí prodělat výraznější úpravy.

Kromě toho byl oficiálně objednán spin-off Arrowa a Flashe, který dostal název Legends of Tomorrow. Třetí novinkou je Cordon, který produkuje Julie Plec.

Ostatní projekty, tedy Cheerleader Death Squad, Tales from the Darkside a Dead People, končí v pilotové fázi.

Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca je úspěšná, cílevědomá a lehce šílená mladá žena, která se impulzivně vzdá úplně všeho. Nechá za sebou partnerství v prestižní právnické firmě i svůj luxusní byt na Manhattanu. Vše v zoufalém pokusu najít pravou lásku a štěstí v místě, kde se mísí exotika a romantika: West Covina v Kalifornii. Je to pouhé dvě hodiny od pláže! Čtyři, když je velký provoz…

Legends of Tomorrow

Když pouze hrdinové nestačí… svět potřebuje legendy. Rip Hunter je uprchlý cestovatel časem, který viděl budoucnost, a nyní se ze všech sil snaží zabránit tomu, aby se stala realitou. Založí si proto skupinu složenou z hrdinů i zloduchů, aby čelili nezadržitelné hrozbě, hrozbě, která ohrožuje nejen samotnou planetu, ale i čas. Dokáže tento tým odpadlíků porazit nesmrtelného nepřítele, který je horší než všichni ti, kterým čelili dříve?

Cordon

Když v Atlantě vypukne záhadná a smrtelná epidemie, rychlostí blesku je oblast dána do karantény. Ti, kteří uvízli uvnitř, musí bojovat o své životy a zároveň hledat lék. Policejní strážník Lex Carnahan se snaží udržet v ulicích klid. Jeho práce se ale stane o stupeň složitější, když Lex zjistí, že jeho přítelkyně Jana a nejlepší kamarád Jake jsou uvězněni v zasažené oblasti. Přeživší jsou odtrženi od svých milovaných. Jsou uvězněni v karanténě, kde bojují nejen proti smrtelné infekci, ale také proti izolaci, strachu a kolem se rozpadající společnosti. Postupem času si však začínají důvěřovat a jejich naděje na záchranu tedy stále přežívá.


Zůstanete věrni stanici CW? Překvapila vás některá z objednávek? Čemu dáte šanci?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Luciferus

Luciferus

tak samozrejme spin-off Arrowa si nenechám ujsť. a možno dám šancu aj Cordon keďže cw je cw :D moja asi...
před 9 roky
eve.blog

eve.blog

Přesně! :)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Nic moc to nezní. A Legends ani zkusit nemůžu, protože jsem ještě neviděla Flashe a celého Arrow.
před 8 roky
Další články k tématu