28. 10. 2014

CBS objednává plné sezóny u čtyř seriálů!

CBS objednává plné sezóny u čtyř seriálů!

Tak s tímto si stanice CBS dala pořádně načas. Ne, že by nebylo jasné, že se nakonec uvolí a některým seriálů plné sezóny objedná, ono totiž jen nebylo jasné komu a kdy. Tedy více bylo jasné komu a méně kdy, ale přejděme k faktům.

Kompletní sezóny 22 epizod se na CBS dočkají minimálně 4 seriály – NCIS: New Orleans, Madam Secretary, Scorpion a Stalker. Pro NCIS: New Orleans a Scorpiona to je další úspěch po tom, co seriály drží první a druhou příčku v letošní sledovanosti mezi novinkami.

„Tyto čtyři seriály zaznamenaly téměř okamžitý úspěch v našem programu, když zlepšily výsledky večera, vyhrávaly je a přidávaly další a další úspěšné hodiny do našeho primetimu,“ řekla Nina Tassler, programová ředitelka CBS.

Objednávka na plné sezóny nepřichází od CBS první. Už dříve objednala stanice ABC kompletní sadu epizod pro How to Get Away with Murder a Black-ish. Nelenila ani stanice Fox, která podobně nadělila epizody Gothamu, a ani stanice CW, která vsadila na novinky The Flash a Jane the Virgin. Poslední stanicí, která se ohledně svých novinek zatím nevyjádřila, tak zůstává NBC.

Obnovení pro tyto čtyři seriály není žádné překvapení. Snad jen u Stalkera, který má na CBS nebývale malou sledovanost. Jeho premiéra začala na 9 milionech diváků a klesla na (zatím) 7,3 milionu, rating seriálu se zatím drží na 1.7, což už je na CBS v tomto období poměrně nebezpečná hranice. Loni stanice z podzimního programu neprodloužila jedinou dramatickou novinku, což v tomto roce pravděpodobně vůbec nebude chtít připustit.

Vše navíc nasvědčuje tomu, že letošek bude pro stanici úspěšný rok – NCIS: New Orleans je nejsledovanější novinkou s 16 miliony diváků a průměrným ratingem 2.3 (a seriál je tak o dost výš než druhý NCIS spin-off NCIS: L.A.). Scorpion si drží zatím perfektní ratingy nad 2.5 bodu, Madam Secretary zase hojně využívá diváků, kteří se těsně před ní dívají na americký fotbal a zprávy.


Divíte se při objednávkách pro tyto seriály? Na které další by stanice neměly zapomenout?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Klik

Klik

Teším sa za Scorpiona ...a u NCIS:NO sa to dalo čakať :)
před 9 roky
kneznaL

kneznaL

Za NCIS jsem ráda. U Scorpion jsem zatím viděla tři díly a zatím si šetřím, že se pka podívám na víc dílů za...
před 9 roky
jukab

jukab

Bože, kolik těch NCISů ještě bude aneb Cílíme na Budoucí Stařečky? Hrůza :(
před 9 roky
Další články k tématu