28. 2. 2015

Jarní novinky a jejich trailery (2015)

Zima je kalendářně téměř za námi a tak přichází čas na jarní novinky a jejich trailery. Tak se usaďte do židlí a připravte se na 40 minut a 14 sekund trailerů. Je toho totiž pořádná nálož.

Battle Creek

1. března se to na nás začne valit ze všech stran. Začíná nové krimi-drama (i když se z trialeru může zdát, že jde spíš o krimi komedii) stanice CBS o dvou zcela odlišných policistech. Za seriálem se vznáší velká jména tvůrců – David Shore (ten, co přivedl na svět Gregoryho House) a Vince Gilligan (ten, co přivedl na svět Waltera Whita).

Secrets & Lies

Další ze seriálů, které začínají 1. března, je Secrets & Lies na ABC. Jedná se o remake australského seriálu. Ale hlavní je, že přivádí na televizní obrazovky Ryana Phillippea. Další, co by vás mohlo zajímat, že seriál poběží krátce po zahraniční premiéře i na českém AXN.

The Last Man on Earth

Fox si pro nás na 1. března něco přichystal. Nová komedie je dost radikální. Hraje v ní totiž právě jeden herec a právě jen jednu postavu. Uvidíme, jestli se Foxu sázka na jediného koně vyplatí.

Arthur & George

Poslední novinkou startující 1. března je britská minisérie inspirovaná životem sira Arthura Conana Doyla, autora světoznámého konzultujícího detektiva. Poběží na britské ITV.

Pompidou

A když už jsme v té Velké Británii, tak ani BBC si nenechala ujít příležitost 1. března vypustit do světa nový seriál. Odstartuje tedy svou novou „němou“ komedii Pompidou.

CSI: Cyber

CBS si pro nás nachystala další kriminálku ze stáje CSI. Tentokrát půjde o jednotku potírající online zločiny. Surfovat začínají 4. března.

American Crime

5. března na ABC se dozvíme jak může jeden zločin ovlivnit spoustu rodin. Ať už jde o rodiny obětí, či o rodiny podezřelých.

Dig

Druhou novinkou startující 5. března je thriller o jedné konspiraci, která trvá již více jak 2000 let. Je tedy jasné, že právě proto se příběh odehrává v Jeruzalémě. Novinka poběží na USA Network.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Novinka, která utekla hrobníkovi z lopaty, to nemůže být jiná stanice než Netflix. NBC tuhle komedii o dívce, která se rozhodne začít znovu od začátku, odkopla. Netflix ji zachránil. Jak to dopadlo zjistíme 6. března.

The Returned

9. března začíná na A&E další variace na francouzské „Les Revenants“.

iZombie

17. března se na obrazovky The CW vrátí se svým seriálem tvůrce Rob Thomas. Po teen detektivce Veronice nám představí zombie detektivku Liv.

One Big Happy

Druhou novinkou začínající 17. března je komedie od NBC. Za tou stojí Ellen DeGeneres a pojednává o lesbičce, která otěhotní se svým nejlepším kamarádem. Ten se ovšem zrovna oženil, čímž se všechno komplikuje.

Bloodline

20. března nás čeká obrovská seriálové nálož. Startuje totiž další netflixácký seriál a to znamená všech 13 epizod v jeden den. A o čem to je? O jedné rodině, která má nejedno temné tajemství. Za seriálem opět stojí samá velká jména, a tak na nás z traileru poblikávají takové slogany jako od tvůrců House of Card, Orange is New Black či Damages.

Weird Loners

31. března už se nese ve znamení první novinky bez regulérního traileru. FOX by se měl stydět. Na Youtube jsou jen představovačky postav a po pravdě stojí za zlámanou grešli.

Younger

TV Land má nějaké to jarní želízko v ohni. 31. března se na obrazovky dostane jejich nová komedie o svobodné čtyřicetileté matce, která se kvůli práci musí vydávat za značně mladší. Ale dokáže zapadnout mezi mladou generaci?

Odyssey

5. dubna začíná na NBC vojensko-konspirační novinka. Podle traileru má našlápnuto na to být nekabelovkovým Homelandem.

The Comedians

Jelikož u téhle komediální novinky FX je k dispozici jen teaser, tak se z popisku dá skoro usuzovat, že jde o kabelovkou verzi Mulaneye. O tom, jestli tomu tak je, se přesvědčíme 9. dubna.

Daredevil

10. dubna 2015 bude den, kdy konečně vymažeme z paměti ne zrovna moc povedený film s Benem Affleckem. Na Netflix totiž přijde ten pravý komiksový Daredevil!

The Messengers

The CW má pro nás seriálomaniaky na 10. dubna nadílku. Přichází nás totiž spasit The Messengers.

Happyish

Copak je to štěstí? Muška jenom zlatá. Nebo ne? To se nám pokusí 26. dubna vysvětlit Showtime.

Grace and Frankie

Další zářez v netflixáckém kalendáři připadá na 8. května. Bohužel tentokrát bez traileru.

Wayward Pines

O téhle FOXácké novince se nejčastěji mluví jako o moderním Twin Peaks. Navíc za tím stojí režisér 6. smyslu a Vyvoleného M. Night Shyamalan. Ten bohužel ale už dlouho nenatočil nic dobrého, ale třeba televizní obrazovka jeho prokletí zlomí. Jestli to tak bude uvidíme 14. května.


Tak co? Našli jste si něco nového do watchlistu?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
calipsso

calipsso

No teda.. nevybrala jsem si nic...
před 9 roky
petrab

petrab

Protože nemám možnost sledovat seriály v originále na zahraničních stanicích tak se moc a moc těším na...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Je tam několik zajímavých věcí, těžko jmenovat všechny. Mám-li jmenovat jeden seriál za všechny, co zkusím,...
před 9 roky
Další články k tématu