13. 4. 2015

Jarní seriály na HBO opět online legálně a zadarmo!

Jarní seriály na HBO opět online legálně a zadarmo!

K příležitosti premiéry páté série Game of Thrones jsme si včera zde na SerialZone udělali tematickou neděli. Nyní už je první epizoda oficiálně venku a HBO má pro vás jako každoročně dobré zprávy! Ty se navíc netýkají pouze Hry o trůny, ale také dalších seriálů z dílny populární kabelovky!

HBO se rozhodlo pokračovat v letité tradici a potěšit fanoušky svého velkolepého seriálu Game of Thrones (Hra o trůny). Jak už jste asi zvyklí, máte všichni zcela legální možnost přehrát si úvodní díl páté série ve službě HBO GO zcela zdarma i v případě, že nepatříte mezi předplatitele.

Díl je již od rána k dispozici s českými titulky, takže pokud jste zvyklí na originál, tak si ani nemusíte zvykat na nové hlasy.

Odkazy ke zhlédnutí:
HBO GO
Youtube

To ale není všechno! Na HBO kromě Game of Thrones začaly také nové série komedií Veep (Viceprezidentka) a Silicon Valley. Také tyto úvodní díly můžete sledovat zdarma online!

Veep – odkazy ke zhlédnutí:
HBO GO

Silicon Valley – odkazy ke zhlédnutí:
HBO GO
Youtube

Takže si užívejte seriálového pondělka do sytosti a nezapomeňte nám dát vědět, jak se vám nové epizody těchto seriálů líbily a zda si dokázaly udržet kvalitu z předchozích let!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Ti nejede YouTube? To je tedy smutné...
před 9 roky
ragelly

ragelly

žádné novinky... https://www.serialzone.cz/clanek/4988-got-epizody-pate-serie-zverejneny-online/
před 9 roky
sandokan555

sandokan555

uz je aj 2 cast legalne zadarmo pristupna ...
před 9 roky
Další články k tématu