22. 9. 2007

Made in Eureka - nanošampón

První díl seriálu, který představí všemožné vynálezy, které pochází přímo od vědců z Eureky. V prvním díle se věnujeme NanoŠampónu.

Made in Eureka - nanošampón

Konečně můžete říct sbohem dnům, kdy váš účes vypadal jako vrabčí hnízdo a to díky moderní nanotechnologii. Umyjte si vlasy tímto speciální šampónem a díky speciálním nanobotům již nikdy nebudete potřebovat šampón znovu. Jakmile získají tito nanoboti váš skalp, začnou se o něj pečlivě starat a udrží vaše vlasy nejen čisté, ale i zdravé, ale to všechno je teprve začátek. Se specializovaným softwarem Nanostylist se váš účes může během několika chvilek změnit dle vašeho přání. Prostě jednoduše zadejte příkaz nanobotům přímo z vašeho počítače skrz bezdrátovou technologii (Wi-fi či Bluetooth) a nanoboti se již postarají o potřebnou barvu a délku.

V programu je uloženo přes 600 různých účesů od těch nejprimitivnějších až po složité účesy či afra. A to stále není vše. Další poslední výkřiky módy můžete do stáhnou z webu Gracehair.com. Nebo si zkuste vytvořit svůj vlastní účes v aplikaci iStyle. Již nikdy nebudete muset platit za kadeřníka!

Technické podrobnosti

Živostnost nanobotů: 15 let

Minimální délka vlasů: 1,5 palce (3,81 centimetru)

PC poždavky: Mac OS X nebo Windows XP (zatím nepodporuje Windows Vista)

Tento článek je volným překladem z oficiálního webu seriálu Eureka. Link

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

O kolik jednodušší by život byl...
před 8 roky
Další články k tématu