7. 5. 2015

Už je to oficiální. Hart of Dixie končí.

Už je to oficiální. Hart of Dixie končí.

Všichni jsme to tak nějak tušili a psychicky se na to připravovali. A teď je to tady. Po včerejších dobrých zprávách s obnovením novinky iZombie dnes stanice CW přichází se smutnou zprávou pro fanoušky Hart of Dixie (Doktorka z Dixie). Seriál se po čtyřech letech loučí.

Drama z pera Leily Gerstein měnilo místo v programu již v předchozí sezóně. Seriál se nakonec ustálil v pátečních večerech, kde letos v březnu dojel svou čtvrtou a poslední sérii. Před odvysíláním poslední epizody Gerstein oznámila na svém Twitteru, že finále bude pro fanoušky velmi uspokojující, i když Hart miluje natolik, že by v něm mohla pokračovat klidně 17 let.

Ačkoliv Hart of Dixie během čtyř let na CW nikdy nebyl velký hit, seriál si vedl velmi dobře na streamu Hulu, kde se stal jedním z nejvyhledáva­nějších seriálů.

O konci seriálu svědčilo nejen uzavřené finále, ale již dříve také vyjádření herců Scotta Portera a Wilsona Bethela (psali jsme v této bleskovce).

Na CW tak zbývá rozhodnout již pouze o The Messengers. Očekává se, že tato novinka bude zrušena po první sérii.


Zpráva asi nikoho nepřekvapila. Doufali jste přesto, že je tu nějaká šance a seriál přece jen novou řadu dostane? Jste spokojeni s jeho závěrem? Budete se k němu někdy vracet?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

Mě proletělo hlavou "Nezapomínáme":D
před 8 roky
ragelly

ragelly

Chtěla bych spíš něco úplně jiného, ale taky ideálně jednoslovného a úderného :D A zapamatovatelného :D
před 8 roky
Lill

Lill

Ja som úplne za takú rubriku, čitateľov by to určite malo a niekto z redaktorov by sa na takú občasnú...
před 8 roky
Další články k tématu