8. 5. 2015

One Big Happy nemá žádný důvod k radosti

One Big Happy nemá žádný důvod k radosti

Vypadá to, že dnes se žádných dobrých zpráv nedočkáme. Vražedná série pokračuje s dalším obětním beránkem, a opět ho má na svědomí stanice NBC. Ta oznámila, že letošní midseason novinka One Big Happy končí, druhou sérii nedostane.

One Big Happy je jeden z nejčerstvějších seriálů. Premiéru si komedie odbyla v polovině března, kdy si ji naladilo 5,5 milionu diváků s ratingem 1.6. Jak už to ale bývá, čísla si seriál neudržel. Na konci dubna už byl rating na polovině, tedy 0.8.

Seriál s výkonnou producentkou Ellen DeGeneres měl být pro NBC součástí strategie, kdy se chtěla více soustředit na multikamerové projekty. Jde již o druhou komedii s LGBT tematikou, která nedokázala diváky zaujmout (před dvěma lety stanice zrušila po první sérii The New Normal).

NBC už má z komedií rozhodnuto vše kromě Undateable. Z dramat zbývají oznámit A.D.: The Bible Continues, American Odyssey, The Mysteries of Laura a The Slap.


Sledovali jste One Big Happy? Mrzí vás, že seriál nebude pokračovat? Máte už v oku nějakou novinku, která vám zaplní vyprázdněné watchlisty?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Frankie

Frankie

Myšlenka byla dobrá, bohužel se ji nepodařilo správně zrealizovat. Celé to bylo strašně umělé a herci dost...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Nebyla to žádná bomba, ale za příjemnou oddychovku se to považovat dá. Každopádně zrušení není velká škoda.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Čekala jsem od toho víc.
před 8 roky
Další články k tématu