12. 11. 2013

Originals, Reign a Tomorrow People mají důvod k radosti!

Originals, Reign a Tomorrow People mají důvod k radosti!

CW byla dnes ke svým novinkám štědrá a objednala jim plnohodnotnou první řadu, tedy 22 epizod. Radovat se tak můžou fanoušci Reign a The Tomorrow People a spin offu Vampire Diaries The Originals.

“Během uplynulých několika sezón jsme vytvořili mnohem silnější vysílací program. Ratingy jsou rok od roku vyšší a sledovanost na digitální platformě pokračuje v exponenciálním růstu” vyjádřil se Pedowitz. “Jsme nadšení kreativním spádem, který producenti novým seriálům vytvořili. Nyní budou mít naši fanoušci možnost vidět, jak se příběh za celou sezónu rozvine. S objenadnými epizodami navíc, dvěma novými dramaty a novou reality show v midseason plníme slib, že budeme mít po celý rok více originální tvorby.”

The Originals si vedli velmi slušně, co se ratingů týče a dokonce se přiblížili ctihodnému veteránovi Supernaturalu. Tomorrow People a Reign na tom tak dobře nejsou, ale oba si podrželi více méně stálý počet diváků.

Stanice CW si ve sledovanosti polepšila o 9 % v porovnání s minulým rokem a o 10 % je na tom lépe u diváků ve věkové kategorii 18–49. Co se týče nahrávání a digitálního sledování, tedy zlatého dolu stanice, jsou čísla vyšší o 31 % a o 50 %. Letošní nováčci byli ve sledovanosti lepší o 84 % než jejich předchůdci z minulého roku.


Sledujete letošní novinky? Máte z prodloužení prvních sérií radost?

(Zdroj: The Hollywood Reporter)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Kami

Kami

To je komentář zase :D Jako pokud to bereš takhle, tak to jsou v tom případě "nekro a zoo"...
před 10 roky
Locke

Locke

Ještě bych přidal gerontofílii, protože ty postavy v The Originals jsou docela dost starý ( několik...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

já tak nějak doufám, že to bylo myšleno jako vtip :D. k tomorrow people jsem se ještě nedostala,...
před 10 roky
Další články k tématu