6. 6. 2015

Rizzoli & Isles: Konečně se představí otec Maury

Rizzoli & Isles: Konečně se představí otec Maury

Poslední dny odpočítávají fanoušci seriálu Rizzoli & Isles před startem šesté řady. Ta se vrátí na televizní obrazovky v úterý 16. června.

Než se tak stane, tak vás ještě stihneme informovat o jednom zajímavém castingu, který u seriálu proběhl. Fanoušci se mohou těšit na dosud neviděného člena rodiny Maury Isles (Sasha Alexander).

Jak jistě víte, tak Maura má rodinné vztahy vcelku komplikované. Už se nám představil její biologický otec (John Doman) a později i její biologická matka (Sharon Lawrence). Dočkali jsme se také její adoptivní matky (Jacqueline Bisset) a nyní, aby byla rodina kompletní, se představí také její adoptivní otec.

Zahraje si ho David Ogden Stiers. Jeho postava se jmenuje Arthur a poprvé by se měl představit v osmé epizodě nové řady. Stierse si jistě pamatují hlavně ti, co sledovali legendární sitcom M.A.S.H, kde hrál majora Charlese Emersona Winchestera III. Kromě toho má kontě spousta dalších epizodních rolí a výrazně se věnuje také dabingu, jeho hlas můžete tak znát i díky animované sérii Lilo & Stitch

A tady je promo na šestou řadu:

Těšíte se, až vypukne šestá řada? Proč myslíte, že se představí otec Maury?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

(Zdroj)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
allyska

allyska

Už aby to tady bylo!
před 8 roky
Další články k tématu